Hogyan néz ki az idei téli divat? Mutatjuk!

Mi, nők, le sem tagadhatjuk, hogy imádjuk a divatot, a szebbnél szebb ruhadaraboknak egyszerűen nem tudunk ellenállni. A 2016-17-es téli divatról Lipcsey Máriát, a WLF Fashion Show főszervezőjét kérdeztük.

Mi jellemzi az idei téli divatot?

Az idei télre jellemző színek a szürke és árnyalatai, továbbá a bordó, vörös, mustár, erős zöld, türkiz és az enyhe krémszínek, valamint továbbra is nagy kedvenc az arany, az ezüst és a bronz.

Nagy figyelmet kap idén a derék hangsúlyozása, fűzővel, széles övvel, kontrasztos színekben, ami legfőképpen a vékony derekú hölgyeknek kedvez.

1-2

Nagy divat a szőrme, legyen szó kabátról, mellényről, táskáról vagy bármilyen kis kiegészítőről, ezek igazán mutatós darabok. Az idei tél nagy újdonsága, hogy a szőrmék különféle élénk színekben pompáznak, bár én egyértelműen a klasszikus kombinációkat részesítem előnyben. Sok divatmárka kínál trendi szőrmestólákat, sapkákat, bőr-szőrme kombinációs táskákat, kulcstartókat. A bőr és a szőrme kombináció nagyon divatos és mutatós, mindenkinek ajánlom.

Az idei nyár érdekes újdonsága a jól ismert crop top volt, amit a téli divat is követ, csak most a pulcsikat szabják rövidített fazonra, így egy kis izgalmat csempészve a réteges öltözködésbe. Ne feledkezzünk meg a különböző fazonú és mintájú pulcsikról sem, amelyek igazán kényelmes viseletet biztosítanak, s ezt választva fázni biztosan nem fogunk!

Személyes kedvencem az idei tél nagy trendje, a szabadon hagyott vállak. Lehet szó elegáns ruháról, pulcsiról, szűk felsőről, blúzról, a felvillanó vállak igazán nőies és izgalmas megoldásnak bizonyulnak.

A csipke továbbra is hódít gyönyörű bodyk és ruhák formájában, áttetsző anyagokkal kombinálva. Ha szexi és elegáns kombinációt kerestek, a csipkét mindenképp érdemes belecsempészni az outfitbe. Feketében az igazi, de nude árnyalatban is finom és elegáns.

3-4

Szintén nagyon érdekesek és feltűnőek a különleges ujjmegoldású blúzok.

A bőrkiegészítők minden mennyiségben megengedettek, nemhogy idén, de örökre. Én imádom, és azt gondolom, hogy bármilyen stílussal tökéletesen kombinálhatóak.

A monokróm, azaz a tetőtől talpig egy színbe öltözés is nagyon divatos és ízléses. Fontos, hogy visszafogott színeket válasszunk, ezzel biztosítjuk outfitünk eleganciáját.

Természetesen ne hagyjuk ki a fekete-fehér kombinációt sem, hiszen ez örök divat, ezzel nem ronthatunk el semmit.

A kiegészítők közül nagyon divatosak a nyakpántok – chokerek fűzővel, kereszttel, fém kirakással, vagy más díszítőelemekkel.

A cipők terén hódít a fűzőőrület, legyen szó csizmáról, bokacsizmáról vagy magassarkú cipőről. Különösen trendinek számítanak a térd fölé (akár combközépig) érő nude színű bőr- és hasított bőr csizmák. Az új őrület egyébként a second skin nevet viseli, hiszen ezek a bézses árnyalatokban pompázó, kifejezetten szűk és nőies darabok második bőrként ölelik körbe lábunkat.

Nagyon divatosak továbbá az extravagáns sarkak, a plasztik elemekkel, szőrmével dekorált cipők, illetve az elegáns bársony cipők is.

5-6

Mi az, amit mindenképpen kerüljünk el?

Azt tanácsolom, hogy mindenki a saját stílusához, életkorához és főként alkatához mérten válasszon ruhát! Semmiképp sem előnyös keverni a különféle trendeket, stílusokat. Bár a mixed prints, azaz kevert minták is trendinek számítanak, én inkább elkerülném őket, mert a minták keverésével nagyon mellényúlhatunk, s akár viccessé is válhat az outfitünk.

Vigyázzunk, hogy ne válasszunk túl bő ruhadarabokat, szélesítő mintákat és zsákszabású pulóvereket! Egyszerűen fogalmazva, bő fazonú felsőhöz csakis szűk fazonú nadrágot válasszunk, és fordítva!

Leggingshez, azaz cicanadrághoz ne vegyünk fel rövid felsőt, akármennyire szép is az alakunk!

A szőrmemellények viseleténél is figyeljünk oda, hogy ne vastag pulcsival vegyük fel, mert ezzel rendkívül szélesítő és tömörítő hatást érhetünk el!

Hogyan néz ki egy tökéletes női összeállítás?

Kiváló választás lehet a vastagabb anyagból készült mini ruha vállkivágással, vagy szabadon hagyott vállakkal, choker nyaklánccal, fűzős, térd fölé érő csizmával, s hosszított fazonú szőrmemellénnyel, vagy bőr-szőrme kombinációs télikabáttal.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább