Sminkelj előnyösen!

A legtöbb nő kihasználja a smink adta lehetőségeket. Egy kis sminkkel ugyanis eltakarhatjuk bőrhibáinkat, kiemelhetjük arcunk erősségeit, s elvonhatjuk a figyelmet az előnytelenebb vonásainkról. Azonban, csak akkor van értelme, ha az adottságainknak megfelelően visszük fel az arcunkra. Nézzünk néhány trükköt, mellyel elbűvölő sminket készíthetünk magunknak bármely hétvégi bulira. 🙂

Az arc árnyékolása

Az első és legfontosabb a sminkelésnél az alapozó helyes használata, hiszen ha nem megfelelően dolgozzuk el bőrünkön, vagy nem a megfelelő árnyalatot választjuk, elronthatjuk vele az egész sminkünket. Ezután következik az arc árnyékolása, mely nagy szerepet játszik az előnyös vonalak kiemelésében, s az előnytelenebbek elrejtésében. A következő videóban megnézhetjük, hogyan lehet keskenyebb az orrunk, kisebb a homlokunk, vagy éppen csontosabb az arcunk.

Szemceruza használata előnyösen

A szemceruzát sokan szeretjük, így gyakran alkalmazzuk szemünk hangsúlyozására. A felső szemhéj kiemelésével nyitottabbá tehetjük tekintetünket, azonban akinek rejtőzködő a szemhéja, nem ajánlatos ezt alkalmaznia. Nekik a legelőnyösebb, ha a szemük alsó vonalát emelik ki. A kicsit erőteljesebb változata a szemceruza használatának az alul-felül egyaránt meghúzott kontúrvonal. Ezzel a technikával kicsit „nagyítani” tudjuk szemünket, s tekintetünk káprázatos lesz tőle.

Dús ajkak

Fontos, hogy ajkaink mindig ápoltak legyenek, ügyelni kell hidratáltságukra. Ha igazán profi ajaksminket szeretnénk, akkor használjunk egy kis alapozót, púdert, kontúrceruzát, s végül rúzst, illetve szájfényt. A nagyításnál figyeljünk oda arra, hogy ne essünk túlzásokba, maradjunk a reális kereteken belül!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább