Glamour fotózás – egy igazi csajos program!

A glamour szó varázslatos szépséget, ragyogást jelent. Varga Lívi, Gőgh Joci és Horváth Reni ezekhez a kulcsszavakhoz tartották magukat múlt pénteken, a dunaszerdahelyi Studio 252-ben.

Lívi tökéletes sminket, Joci fantasztikus frizurát, Reni pedig csodaszép portréfotót készített a hölgyeknek.

„Ez alkalommal kifejezetten a dívás, címlapfotós stílust követtük. Ehhez a Furmentától kaptunk ékszereket, melyekből kedvükre válogathattak a lányok. Én, mint fotós, arra törekedtem, hogy előnyös képeket készítsek, hiszen szeretném, hogy a vendégek elégedetten távozzanak tőlünk : )”

– fejtette ki Horváth Reni, fényképész.

A Glamour fotózás széles körben megszólította a hölgyeket, a fiatalok és az idősebbek érdeklődését egyaránt felkeltette, összesen 15 vendég vett részt rajta. Egyszerre két hölgy érkezett, s míg az egyiküknek elkészült a sminkje, addig a másik lány frizuráján dolgoztak, majd helyet cseréltek a székekben, utána pedig következhetett a fotózás.

„Igyekeztem minél nőiesebb hatást elérni. A legtöbb lány hullámos hajat szeretett volna, kevesen voltak, akiknek kontyot készítettem”

– mesélte Gőgh Joci, fodrász.

Egy glamour fotózáshoz erőteljesebb smink dukál.

„Jöhet a csillogás, a műszempillák, s az ajkak kiemelése. A szemhéjra általában natúr színeket használtam, mint például a barna különféle, sötétebb árnyalatai. A legjellemzőbb a fekete és a csokibarna volt. Az ajkakon többször előfordult a narancsszín és a fukszia. A sötétebb, füstös szemekhez pedig természetesebb rúzst választottam. Örültem ennek a tematikának, mivel határozottabb sminket használhattam, ami sokkal nagyobb változást ad az arcnak”

– árulta el Varga Lívi, sminkes.

A hölgyek kivétel nélkül csodaszépen távoztak a szalonból, s a néhány csajos programokkal eltöltött óra után, bátran vághattak bele a péntek estébe. : )

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább