3 fantasztikus farsangi „álarc”

A farsang nagyszerű alkalom, hogy belebújjunk bármilyen szerepbe. A gyerekek nagy kedvence az arcfestés, de ezzel nem csupán ők élhetnek. A móka és kacagás kijár a felnőtteknek is!

Három szuper mintát találtam, amelyeket egyszer minden nőnek ki kell próbálnia, hiszen egytől egyig igazán nőies, szexi szerepekről van szó. A farsangi buliban pedig nincsenek szabályok, légy, ami lenni akarsz! 🙂

Szexi cica

Az örök kedvenc vadmacska „álarc”. A videó elején úgy gondoltam, ez a minta elkészíthetetlen, de tévedtem! Sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik, s biztosan nagy sikert aratunk vele! A barna és fekete árnyalatú szemhéjpúder biztosan mindenki sminkkészletében megtalálható, a vörös rúzsról nem is beszélve… Úgyhogy rajta! Próbáljátok ki ezt a szuper szexi cicaarcot! 🙂

Gésa

A japán gésáknak jellegzetes külsejük volt. Egyedi haj, smink és ruhaviselet jellemezte őket. Kinézetük különös, mégis vonzó. A smink elkészítése igazán gyors és egyszerű, így ha nincs sok időnk a parti előtt, ez egy tökéletes választás lehet.

Kleopátra

Ki ne szeretne legalább egy este erejéig egyiptomi királynő lenni? Külsejük szintén egyedi, s jellemzően „túldíszített”. A mindennapokban nem viselünk ennyi ékszert egyszerre, de ha Kleopátrák vagyunk, szinte kötelező magunkra aggatni az összes aranyszínű ékszerünket!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább