JÖNNEK: A kölykök meg a szörnyek!

Három előzetes a közelmúltból, amelynek végeredményére igencsak érdemes lesz odafigyelni.

Stranger Things (2. évad)

Mi ez?

A Netflix tavalyi csodája, amely a 70-es, 80-as években született nemzedékre épít (de nem kizárólag).

Tudnod kell, hogy:

A nyolcrészes első évad a mai 30-as korosztály gyerekkori sci-fi/horrorjainak tömény esszenciája, olyan Spielberg-klasszikusok megidézésével, mint az E. T. vagy a Harmadik típusú találkozások. Alternatív világ, 45 évesen újraéledő Winona Rydrrel és egy elképesztő új tehetséggel, Millie Bobbie Brownnal. A Super Bowl szünetében mutatták be a második évad előzetesét, amely idén Halloween környékén kerül majd fel egyben a Netflixre. Hátborzongató! De nézd meg a Twitterüket is, hát nem cuki?!

És kit érdekel?

Megígértettem Veled december végén, hogy ha valamit is elkezdesz nézni idén, akkor ez az elsők közt legyen. Amíg nem pótolod be, addig a szemem elé ne kerülj! : )


 

A galaxis őrzői 2

Mi ez?

Ez, barátom, az elmúlt évek legpöpecebb Marvel-képregényadaptációja, és ha még nem nyakaltad be az első részt, akkor sipirc!

Tudnod kell, hogy:

Hála az égnek a folytatást is James Gunn jegyzi rendezőként és társ-forgatókönyvíróként, de mivel ő az első rész előtt sem készített különösebben maradandó filmet, így ha elbízta magát annak sikere után, akkor most igen kap. De mégis hogy lehetne elrontani egy filmet, amiben ott van az Awesome Mix Vol. 1? (A főhős, Starlord kazettája):

Vagy amiben ott van egy szuperhős (és a második részben) bébi fa, akinek mindenre az a válasza, hogy I am Groot, és egy gépfegyveres mosómedve!

És kit érdekel?

Na ne vicceljetek! (Bemutató május elején.)


 

Life – Élet

Mi ez?

Talán az idei év Érkezése (Arrival), de a sci-fi újabb reneszánsza miatt valószínűleg ezt még sok mindenre fogjuk rápattintani.

Tudnod kell, hogy:

A szintén a Super Bowl szünetében bemutatott újabb előzetese szerint  az Élet megidézi a Gravitációt és az Alient is. A sci-fi-horror főszereplői Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson, akik többekkel együtt egy űrállomáson vizsgálnak valamilyen Marsról beszerzett lónyálat. Ilyesmiből mindig csak a baj van, és mikor a kis pimasz takonyt megböködik, elég barátságtalanul kezd viselkedni. A filmet egy viszonylag ismeretlen figura, Daniel Espinosa (A 44. gyermek, Safe House) rendezte, forgatókönyvírói (Rhett Reese, Paul Wernick) viszont már egy fokkal izgalmasabbak, ők írták ugyanis a Deadpoolt. Bejött az élet, na! (Bemutató március végén.)

És kit érdekel?

Hát nem tudom, én speciel mindig nagy reményekkel ülök be egy-egy új sci-fire, aztán sokszor porzik a szám a dühtől az elmulasztott lehetőségek miatt. Szóval csak csínján az elvárásokkal, de az előzetes azért eléggé parás. Itt is van, ni:


 

Amikor legutóbb rám jött ez a mánia:

Jönnek: Tavasszal a könnyek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább