Töltsd fel az aksid biciklizés közben!

Nemsokára úgy is jön a jó idő, és a tavasz közeledtével sokan formába akarják hozni magukat a nyári szezonra. Ezzel egyáltalán nincs semmi baj, sőt, a Siva Atom névre keresztelt kütyüvel akár össze is köthetjük a kellemeset a hasznossal. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy a kerékpározás közben amúgy elvesző energiát inkább egy akkumulátor töltésére fordítsd. A szerkezet működési elve a dinamóéhoz hasonlít, azonban az itt létrehozott elektromos áramot el is lehet tárolni.

A szerkezet gyakorlatilag bármilyen USB-s eszközt képes tölteni, és szinte minden kerékpár vázára, illetve kerekére rá lehet erősíteni. Ha az aksi lemerült, csak visszatesszük a bringánk oldalán kapaszkodó töltőállomásába, és nincs más dolgunk, mint tekerni. Kifejezetten jó ötlet, főleg, hogy szerencsére egyre többen választják a kerékpárral való kisebb-nagyobb utazásokat, és ezzel az egészségesebb életmódot is.

Az ára elég meredek (130 dollár), de akinek fontos, hogy legyen egy töltött power bankje, amire odaér valahova, annak határozottan megérheti.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább