Kubo Brašen fenomenális megmozdulása = a végül megérdemelt döntetlen eredete

Amikor egy vesztésre alló csapat tagjai 0-2-es állásnál tanácstalanul várják a megmentést, s azt se tudják, merre induljanak felé, jól jön egy zseniális megmozdulás egy csapattárstól. Főleg, ha a két gólban nyakig benne van a csapat deffenzív része, beleértve a kapusunkat is.

Aki azt kérdezi, hogy a kapus miért, egyszerű a válaszom:

egy kapus ne kerüljön olyan előnytelen helyzetbe, mint Tofiloski, ahhoz szükséges a lábmozgás, hogy megfelelő pozícióból várja a lövést, illetve a fejest. Elgondolkodtató, hogy egy meg nem adott gólnál, hasonlóan surrant a labda a hálóba, mint a megadott gólocskánál. Ehhez jó lenne egy válasz, hogy miért?

Hasonlóan: miért kaptunk az ötös környékéről már három hasonló gólt (egyet nem adtak meg)?

Elkezdem én. A kapusok átlagon aluli teljesítményeket nyújtanak és a védelem közepe nem csak nyomás alatt, de standard helyzeteknél is szervezetlen. Na, de térjünk vissza a nagy fordulatra. Ugye, milyen egyszerű a foci, ha szívvel, ésszel és egy adag rafináltsággal fűszerezzük?! Az akció eleve jól kezdődött, és Brašen kiugratása is remek volt. És jöhet a csemege: Kubo úgy kapja a labdát, hogy mindenki arra számít, hogy elfut a szélén.

De kihasználva a remek perifériás vagy tudom is én, milyen látást, a háta mögé teszi a labdát Marinnak. A Zsolna védelme abszolút kinyílt, Kubo a meglepő passzal elküldte a zsolnai játékosokat keresni a szanaszét dobált búcsú zsetonokat.

Marin pár lépést tesz, és könyörtelenül be..szta! Góóóóól!!!!

A nézők megbolondulnak és hergelik a csapatot. Vabank fluidumú nyomást látunk a mieinktől az első félidő végén. Nem sikerül egyenlíteni, de hatalmas a hangulat.

A második félidőben sikerül egyenlíteni, jöhet a vastaps, és én is fellélegzek, hiszen a videónknak is lesz kellő segítsége – egy klassz döntetlen. Ennyi a meccs egy részének lírai etűdjéből. Következik a resume. A szakértők, a nézők szinte versenyeznek azon, mi csapatunk legnagyobb hiányossága… Nekem egy dolog jön le. László Csaba értékelésére, pár hiba ellenére, még van idő.

De egy biztos, ezzel a jatékosállománnyal nehéz lesz háborút nyerni.

Néhány játékosnak tényleg lassan lejár a sárga-kék vízuma….

U.I. Kubo, big respect!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább