Szavazz a kedvenc videósaidra!

 

Sokféleképpen hallhattunk már a „Kétféle ember létezik…” kezdetű mondatot, de mint mindig, most is másképp fejezzük be. Kétféle ember létezik: aki YouTube videókat gyárt, és aki YouTube videókat néz. Ebben van némi igazság, ha jobban belegondolunk.

Ezúttal a nézők figyelmét hívnánk fel egy eseményre, ahol a kedvenc videósukra szavazhatnak. A voksolás március 29-től április 19-ig tart. Persze nem globális a szavazás, hanem kategóriákra vannak osztva a videósok, és ezekből a kategóriákból választhatunk egyet-egyet. A versenyzők a következő kategóriákban állnak rajtvonalhoz: gaming, vlog, életmód, film és animáció, humor, ismeretterjesztő, utazás, tech, év női- és férfi felfedezettje. Ha szeretnénk támogatni kedvenc videósunkat, csak rá kell nyomnunk a nevére.

Zsozeatya a Videós Gálán

Ha nincs köztük a kedvencünk, akkor sem kell elkeseredni, hiszen lehet, hogy egyszer épp őt választják majd az év felfedezettjének. A szavazás eredménye egyébként egy élő közvetítésben derül majd ki a Telekom Videós Gála YouTube csatornáján. Én már megtettem a tőlem telhetőt, hajrá hajrá!
Itt lehet szavazni: http://videosgala.hu/szavazas/

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább