Snoop Dogg fejbe lőtte Donald Trumpot

A spanglikirály legújabb botránya, hogy a Lavender című dalának klipjében bohócként ábrázolta Trumpot, de mintha ez önmagában nem lett volna elég, fejbe is lövi.

Snoop legújabb klippjére azonnal reagált Trump ügyvédje:

„Szégyen, amit Snoop Dogg művel a klipjében.

Szerintem nincs abban semmi vicces, hogy egy merényletet követnek el az elnök ellen, sőt, a művészi értéket sem látom abban, hogy valaki bohócruhába öltözteti az ország első emberét. Legyen az akár Obama vagy Trump, az elnökről van szó, semelyik eset sem elfogadható.

Azért ezt nem vártuk volna Snooptól.”

Szerintem a rapper ezek után sem fog térdre borulva behódolni a Fehér Ház új lakójának. Snoop klipje bármennyire is provokatív, nekem igazából nagyon tetszik, mivel, ha jobban odafigyelünk, láthatjuk, hogy a rapper azon kívül, hogy egy király videoklipet szeretett volna kiadni, fel akarta hívni a figyelmet az ország nagy problémájára. Ezt korábban ő is megemlítette a videóklippről:

„Azért tettem ki, mert úgy éreztem, valami hiányzik, és ki akartam tölteni az űrt.

Mindenki menő számokat ad ki, jól érzi magát, partizik, és közben senki nem foglalkozik a komoly problémákkal, mint hogy ez a kibaszott bohóc az elnökünk.”

Snoop elég jól megérezte, miként lehet az emberek egy rétegének figyelmét felkelteni, és szerintem jól is ábrázolta a filmben a mondanivalóját, de bízzunk benne, hogy senkit sem ösztönöz merényletre ezzel…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább