Győrben indult a PlayIT Show, most Budapest következik!

Az évek óta rendszeresen megrendezésre kerülő show idén Győrben kezdte meg a pályafutását. Ez az egész napos rendezvény főleg a gamereknek szól, de az is részt vehet rajta, és még jól is érezheti magát, aki egyáltalán nincs otthon a játékok világában, hiszen ez a show sok meglepetést tartalmaz.

Célja elsősorban a fiatalabb generáció összehozása, a szórakoztatás, az új termékekkel, hardverekkel való megismerkedés, valamint a kedvenc YouTube-videósokkal való találkozás, beszélgetés, együttjátszás, valamint autogramkérés és egyéb érdekes dolgok. A következő állomás már a Pesti PlayIT, amely április 29-én nyitja meg a kapuit, amit a sima belépővel (1900 Ft elővételben) rendelkező érdeklődők 10:00-tól léphetnek át, a Deluxe Edition (4500 Ft) jegyet váltók egy órával korábban, azaz 9:00-tól, és ők már ajándékcsomagra, és egyéb értékes nyereményekre is számíthatnak, valamint a Collector’s Edition jeggyel (9900 Ft) rendelkezők ingyenes ruhatárat és korlátlan étel-ital fogyasztást kapnak.

A Show 18:00-ig tart, ami alatt nagy valószínűséggel eléggé körbe lehet nézni, és ha szerencsések vagyunk – meg persze türelmesek –, akkor akár sorra is kerülhetünk a különböző VR (virtuális valóság) eszközök kipróbálásában, ezzel is gyarapítva a megszerzett élményeinket. A rendezvényen az utóbbi időben látványosan megnőtt a fiatalkorúak jelenléte, ezért ne csodálkozzunk, ha gyakorlatilag mindenhol gyerekekkel fogunk találkozni, de azért akad egy-két idősebb fiú és lány is.

Erről jut eszembe, hogy nem csak az előbb említett dolgokat próbálhatjuk ki, hanem láthatunk Cosplayt is, ami azt jelenti, hogy emberek öltöznek be különböző, sokszor saját maguk által készített jelmezekbe, amik általában a legismertebb, vagy legjellegzetesebb játékbeli karaktereket ábrázolják.

Ezenkívül kedvezményesen juthatunk hozzá PC és konzolos játékokhoz, amit pl. a kedvenc YouTuberünk alá is írhat. A rendezvényen egész nap megy a műsor a színpadon, az aláíró sátorban, az interjús sátorban és mindig van meglepetés a szervezők részéről. Akik már biztosan ott lesznek a Pesti PlayITen: Zsozeatya, Unfield, TheVR, Dancsó Péter és még sokan mások, persze nem kizárt, hogy ott legyen akár a magyar YouTuberek atyja, FreddyD is. A részletekért és a további információkért érdemes ellátogatni a hivatalos Facebook eseményre, vagy a weboldalra: http://playit.hu/budapest/

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább