PROGRAMOK: Lemezbemutató, drum and bass és motorozás!

Ahogy süvítünk befele a nyárba, úgy gazdagodnak a hétvégi programok körülöttünk. Május utolsó hétvégéjére forró nyári időjárást jósolnak, így érdemes odafigyelni a kinti és benti programokra egyaránt! 

Péntek:


 

NFG klub, Dunaszerdahely: A Royko Pasage lemezbemutató koncertje

A Royko Passage zenekar szeretettel invitál Dunaszerdahely alternatív kultúrházába, az NFG klubba a péntek esti koncertjükre. Ez a klubszezon utolsó NFG-s eseménye lesz, ha szereted az akusztikus indie zenét, ott a helyed! Az eseményt itt találod.

Az együttes új albumát meghallgathatod Bandcamp-oldalukon:

///

Pub Zerda, Dunaszerdahely: Wazzovski és PLUSplus

2010 óta működik ez a hármas kombináció a Zerdával és Csallóköz DJ titánjaival, Wazzovskival és a PLUSplus-szal. Idén hét éve, hogy elindult ez a partysorozat, és szünet nélkül kitartott a mai napig.

Több mint negyven alkalom, melyek közül (pár kivételével) mind telt házas volt. Most pénteken fél tíztől újra indul a Zerda éjjeli járata, éjfélig Wazzovski, utána éjjel 3-ig PLUSplus.

Az eseményről illetve a jubiláló partysorozatról holnap olvashattok egy interjút a pubot üzemeltető Nagy Mariánnal, Marossal. Bővebben itt olvashatsz az akcióról.

Egy háromórás Summerize PLUSplus-szett a Zerdából:

///

RÉV – Magyar Kultúra Háza, Komárom: Révolution XXIII.

A komáromi City Reboot srácai nagy szeretettel várnak benneteket az évadzáró partyjukra a Rév klubba, amely bemelegítés a révkomáromi BASEMENT fesztiválra, melyet a nyitrai Basement Crew szervez.

Ezen a warm-up bulin is kedvezményes belépőkhöz juthattok az említett fesztiválra 18 euró értékben.

Az este fő vendége DEPHZAC lesz, akit a környékbeli d’n’b-kedvelőknek nem kell bemutatni. Rengeteg saját kiadványt tudhat magáénak. Saját számainak és DJ-szettjeinek sajátságos deep, liquid, neurofunk hangzása van, garantáltan nem hagy benneteket álldogálni.

A nyitrai Basement Crew képviseletében CUKER ad ízelítőt lendületes, kemény deep és neurofunk hangzásából.

A buli felvezetését rég nem látott barátunk, Oršulík Tomi aka BADMAN vállalta fel liquid, deep, jungle irányokkal, de persze a késői órákban is kap még teret, hogy lejátszhassa jump upos himnuszait is.

A nagyszínpad hangulatát a házigazda PSYCHO teszi teljessé.

Kisszínpadunk ezúttal a MORF nevet viseli és house ill. techno ütemek dübörögnek majd itt. Fő vendégünk ezúttal a dunaszerdahelyi ALEXANDER VAYAS és az újvári DAVE PAPP lesznek. Sanyi és Dávid nagy vinyl rajongók, és a bulinkon is csak lemezről fognak pörgetni… Nagyon fincsi house-t és technót.

Elmaradhatatlan személye a Morf Stagenek a révkomáromi VARVAKT, aki az utóbbi időben jobbnál jobb lemezes megjelenéseket tudhat magáénak. DILEMMA hiányzott az elmúlt alkalmak line-upjáról, most ezt a kis hallgatást töri meg a house zene különféle, igényes oldalait bebarangolva. Az eseményről bővebb infót itt találsz.

///

Dürer Kert, Budapest: Ősparty 2017

Érdemes ellátogatni Budapestre is a hétvégén,  a már-már hagyományőrzőnek számító Őspartyra a Dürer Kertbe.

Nosztalgiázhatunk a classic trance, a classic goatrance és az acid hullámain, de a modern kori goatrance-rajongók se maradjanak otthon. A stílus hazánkban nem eléggé ismert. A progresszív, technoid hangzások nyertek az utóbbi években inkább teret. Az ilyen világú zenéket azonosítják sokan goaként, ami egyfajta fogalmi zavart tükröz. Az igazi, ősi goatrance stílus, felemelő, sokszor indiai skálákra épülő dallamairól, már-már rituális ütemvilágáról ismerhető könnyen fel. 3 teremre, chillre, nosztalgiára, meglepetésekre és sok őszinte mosolyra számíthattok, ha május végén velünk tartotok zenei utazásunkon 

– írják az esemény Facebook-oldalán.

///

Amadé Park, Bős: 15. Motoros Találkozó

15. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos bősi motoros találkozó május 26-án és 27-én, a bősi Amadé Parkban. Jó zene és igazi fesztiváli hangulat várja az idelátogatókat.

A zenei kínálat ismét színes lesz, emellett további érdekes programokkal készülnek a rendezők. Így a motorosok és a nem motorosok egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót.

A zenei felhozatalban olyan nevek is szerepelnek, mint a Wellhelo, az őrületes rockzene feelinget pedig az Ossian zenekar hozza!

A szuper nyári időjárás, a jó zene, a finom kaják, az erős motorok miatt is érdemes elmenni, de a legjobb az egészben, hogy kis szerencsével nyerhetsz egy Aprilia SR Motard 125 típusú robogót! Esemény itt.

Szombat


Pátria Rádió – Estenon-interjú

A Pátria Rádió szombati, Y-generáció c. műsorában a farnadi Estendøn együttes lesz.

Érdemes rájuk odafigyelni, szerzeményeikben fel-felbukkannak különböző zenei hagyományok, a népi motívumoktól kezdve a funk hangulatán keresztül egészen a rockos riffekig.

A rádió online hallgatható itt.

Estendøn promo | 2017.03.25.

Jó reggelt! Ezzel a kis hangulatvideóval lehet hangolódni az estére! Mi már tűkön ülünk :DMár csak pár óra, és találkozunk!

Estendøn 发布于 2017 年 3 月 25 日 周六

///

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább