Horváth Reni – Horen

Esküvői fotós lévén állandó jelleggel kapcsolatban vagyok mindennel, ami ehhez a mindenki számára egyedülálló eseményhez köthető, és közel is áll hozzám ez a téma. Eleinte saját szórakoztatásomra kezdtem kalligráfiával (szépírás) és akvarellfestéssel foglalkozni, majd sorra jöttek a felkérések értesítők, meghívók tervezésére. Aztán belevágtam.

A virágok, szobanövények otthonunkban is nélkülözhetetlenek, hisz nemcsak a látványt szépítik, de lelkünket is simogatják. Mindemellett az év jelentős részében fotózásaim során is kiemelt helyet kap a természet, ilyenkor, tavasszal például minden, ami virágzik.

Közel állnak hozzám ezek a szinte mozdulatlan, de mégis élő és lélegző lények, s azt remélem, ízlésesen megtervezett motívumaik bárki számára egy picit még ragyogóbbá teszik az esküvőhöz vezető boldog pillanatokat.

A cikk megjelent a Klikk Out 2017/5. számában.

Minden munkám saját tervezésű. Lehet az bármilyen esküvős nyomtatni való, értesítő, meghívó, borcímke, menü, ültetőkártya, szívesen megtervezem, de vállalok üdvözlőkártyákat, meghívókat szülinapra, értesítőt a promócióról vagy kisbaba születéséről is.

Elérhetőségek:

fb.com/horen.photography

www.horen.sk

A növényi motívumokat, mint említettem, én magam festem, majd számítógépben megtervezem hozzá a dizájnt és a szöveget. Egyes daraboknál a nevek kalligráfiája is kézi festésű, míg máshol kész fontokkal dolgozom. A szövegekben is igyekszem egyedi, laza és játékos maradni, de természetesen klasszikus, komoly meghívó- és értesítőszöveg is választható.

Vannak kész terveim, ezek esetében csak a betűtípust és a szöveget kell személyre szabni, és máris mehet a nyomdába, de bárki elképzelése szerint megtervezem az értesítőt az első ecsetvonástól az utolsó betűig.

Ezáltal mindenki igazán egyéni, saját dizájnt kap, amilyen még nem volt előtte senkinek – egy darabka Horent, egy darabka műalkotásba rejtett szívet.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább