Hölgyeim, vigyázat! A Yasmine Beauty függőséget okoz!

A somorjai Fő utcán mesés, keleti hangulatú szépségszalon rejtőzik. A Yasmine Beauty szalonba belépve az Ezeregyéjszaka meséinek világát idéző igényes, ám barátságos környezetbe csöppenünk. A színek, illatok, design és egyebek mellett 3 apró dolog a szalon egyedi hangulatának fő felelőse: a finom hangok, a grandiózus választék és a gáláns kiszolgálás. Az itt eltöltött idő feledteti a rohanó hétköznapok gondjait, fáradalmait. Miklós Anita kilenc éve álmodta meg és vezeti a szalont.

Mi egy sikeres szépségszalon titka?

Nyitott szemmel járok a világban, folyamatosan keresem a lehetőségeket. Mindig  vannak céljaim. Ha azokat elértem, vállat veregetek, és  újabb célokat keresek. Az itt dolgozó szakemberek rendszeresen továbbképzéseken fejlesztik szakmai tudásukat. Ezenkívül meggyőződésem, hogy mindennek a titka a jó minőségű alapanyag, a megfelelő kommunikáció, a tiszta, rendezett környezet és nem utolsó sorban nagyon sok munka  és alázat.

Januártól új, Szlovákiában eddig nem ismert bőrápolási termékekkel dolgoztok a  szalonban. Mi ez a csodaszer, amiért még a messzebbi városokból is elutaznak hozzátok?

Egy amerikai klinikai bőrápolási cég orvosi hatékonyságú termékeiről és kozmetikai kezeléseiről van szó. Attól egyedi, hogy nem bőrtípusokat kezel, hanem konkrét bőrproblémákat orvosol. Nagyon rövid idő alatt véglegesen meg tudjuk szüntetni a bőr régebbi és már kínos elváltozásait. Nem elhanyagolható tényező, hogy a termékek parabén- és ásványiolaj-mentesek.

Az új kezelések bevezetése olyannyira sikeres lett, hogy azóta az IMAGE Skincare márka képviselői vagytok Szlovákiában…

Igen. Ezzel egy nagy álmom vált valóra. Kozmetikusokat képzünk tovább, és emeljük magaslatokra a szakmai tudásukat.

Kinek javaslod ezeket a csodakezeléseket?

Mindenkinek, aki ragyogó, hibátlan bőrt szeretne. Nagy segítség azoknak, akik már mindent kipróbáltak és nem tudnak hova fordulni bőrproblémáikkal, legyen az rosacea, pigmentfolt, acne, tini acne, hegek, ráncok stb.

Újra egészséges bőrük lehet, orvosi beavatkozás nélkül.

Hogy történik ez a gyakorlatban?

A kezeléseket mindig személyre szabottan alakítjuk ki. Az első találkozás alkalmával kiemelt figyelemmel, ingyenesen felmérjük az esetleges esztétikai hibákat (acne, ráncok, pigmentfoltok…), és felvesszük az egészségügyi anamnézist. Mindezeket összegezve kezelési javaslatot, otthoni ápolást, életmódbeli, táplálkozási és kozmetikai tanácsokat nyújtunk.

A beszélgetés megjelent a Klikk Out 2017/5. számában.

Összességében milyen eljárásokkal, kezelésekkel találkozhatnak az érdeklődők a Yasmine Beauty-ban?

A hölgyek a feszes, narancsbőrmentes combok érdekében választhatják a közkedvelt vákuumos bőrfeszesítést, striák eltüntetésére a rádiófrekvenciás kezelést, a sikeres fogyás érdekében pedig a kavitációs zsírbontást, valamint a páratlan hatású Flabélost. Ha azonnali körméretcsökkenésről ábrándozunk, a Body Wrap testtekercselést mindenképp ki kell próbálnunk. Újdonságként júniustól már az injekciós zsírbontás is elérhető a szalonban.

Az arckezelések közül segítségül hívhatjuk a lifting kezeléseket (mezoterápia, ultrahang), a tápláló, regeneráló módszereket (mikrodermabrázió), a tini- és az azonnali látványos eredményt produkáló orvosi hámlasztó kezelésekröl már nem is beszélve.

Ha fontos eseményre készülünk, az O2lift arckezelés nyújthat megoldást. Ez a kezelés tiszta oxigénnel, őssejtekkel és peptidekkel látja el a bőrt, így tűszúrás nélkül is garantált az azonnali fiatalos külső.

A szalonban lehetőség van orvos-esztétikai beavatkozásokra is, mint pl. a botoxos, hyaluronsavas ránc- és ajakfeltöltésre, valamint a szálbehúzásos arcfeszesítésre.

Újjávarázsolt arcunkat még tetszetősebbé teheti profi sminkesünk, aki nappali, alkalmi és esküvői sminket is készít, sőt, a látványt akár a lenyűgöző Volume műszempillákkal is erősíthetjük.

Kényeztető masszázsok, aromák és dallamok segítik percek alatt „alfába vinni” a vendéget, biztosítják a test és a lélek feltöltődését. Kell ennél több? Akkor fokozzuk tovább az élvezeteket, és irány a szolárium vagy a manikűrös.

Így már egészen biztos, hogy teljesen ellazulva, feltöltődve és elégedetten távozunk majd a Yasmine Beauty & Harmony stúdióból, a visszatérés garantált.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább