Egy év után újra jönnek a Habos napok!

Párizs. Hétfő, egy nappal az Eb-döntő után

Hullafáradtan, ugyanakkor határtalanul boldogan bandukolok az Eiffel-torony felé. Az egyik kezemben fél liter ásványvíz, a másikban egy hot dog.

Az írás megjelent a Klikkout 2017/5. számában.

Nyilván nem a megfelelőbb gasztronómiai választás a nagy ínyenckedvelő Franciaországban, de siettem, hogy minél hamarabb ,,megmásszam” az Eiffel-torony lépcsőit – ezért ez a stílustalan fast food…

Mit ad Isten, az Eiffel-tornyot a portugál szurkolói ünneplés alaposan megtépázta (ki gondolta volna :-)), így takarítani kellett az 1889-ben megnyitott gyönyörűséget.

Leültem tehát egy padra, telefonáltam egyet és elmélkedtem…

Egy harmincnapos eszméletlen kaland ért véget – a Habos napok… Eldöntöttük, hogy megpróbálunk egy másikat, ami akár a Mission: Impossible jelzőt is kaphatná.

Igen, a sikersztori nem jött volna létre, ha nincs a szponzor… Á, bocsi – ha nincs a Jóisten akarata, hogy a magyar válogatott olyat produkáljon, amilyet több évtizede nem, és ki tudja, hogy a jövőben képes lesz-e ilyen bravúros szereplésre.

Igen, a Habos napok a magyar válogatott eredményeitől függő akció. De úgy gondolom,

mi ezt az ajándékot jól kezeltük és dédelgettük, mert ha a teendőnket rosszul végeztük volna el, szív és lélek nélkül, akkor az emberek hátat fordítottak volna az első magyar meccs után,

és nem lett volna magyar csapat meccsnapjain 2500–3000 látogatónk. Próbáltuk maximálisan kiszolgálni a közegünket, jól érezni magunkat és alkotni valami újat, hinni abban, hogy képesek vagyunk nemcsak nagyot álmodni, hanem alkotni is.

Azt hiszem, sikerült. A videók, melyeket a weboldalunkon megtekinthetnek, megörökítették a felhőtlen fiesztát a magyarok mérkőzései alatt, egyszerűen nem lehet elfelejteni Zoltánka (Horváth Zoltán) fergeteges rögtönzött zenés showműsorát…

Igen, az akció végén a sörcsapoknál álló lányok a fáradságtól alig láttak, a technikusok, a műsorvezetők, a szakácsok reggel kialvatlan Derrick nyomozó-arckifejezésével vágtak neki az új napnak… De mindenki érezte, tudta, hogy valami elkepesztő, egyedülálló eseménynek voltak a részesei…

 

2017 – Habos napok újratöltve

Más lesz, mert nem harminc, hanem háromnapos akció lesz.

Az idei Habos napok apropója az Andorra–Magyarország (2017. 6. 9) selejtező mérkőzés lesz.

Ami a focit illeti, szeretett klubunk, a DAC kétórás programmal mutatkozik be a stábunkkal együttműködve. Szurkolói találkozó lesz a selejtező meccs napján, a zenéről Bíró Tomi, a DAC legendás szpíkere gondoskodik.

Persze, ahogy már írtam, a Habos napok egy nappal korábban kezdődik (június 8.), a vendégeink pedig Rekop György, Valasko Feri és az Ismerős Arcok lesznek. A Habos napok harmadik napján rockkoncertekkel várjuk a vendégeket.

A Habos napok egyik legnagyobb csillaga a sör.

Az volt tavaly, és az lesz idén is, hiszen közel negyvenfajta sör várja a vendégeket.

Ja, van még egy csillag – mégpedig Mundi Józsi konyhája!

A Klikkout, a stáb nevében egy tavalyról ismert mondatommal invitálnám a kedves szurkolókat, sörszeretőket és a zenekedvelőket: – A Habos napok csapata idén is a háromnapos akció alatt belead apait-anyait, hogy ugyanoly fantasztikusan érezzék magukat nálunk, mint tavaly!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább