CINEMAX: Minyon-, pók- és majominvázió közeleg!

Az elkövetkező hónapban se maradunk izgalmas darabok nélkül. Ajánljuk magunkat, meg az alábbiakat. 

Az ajánlók megjelentek a Klikk Out 2017/6. számában.

Gru 3

Gru karakterével egy új típusú főhős szivárgott be a gyerekek elméjébe, a gonoszkodó, piszkálódó fazon, akiben viszont univerzumroppantó erejű szeretet lakozik.

Minyonjai mára popkulturális ikonok, ő maga pedig megjavult, de mindhiába, hisz a kísértés folyton ott liheg a nyakában. Most speciel épp az ikertestvére képében, akiről csak most derült ki, hogy egyáltalán létezik.

Ja, és persze még ott vannak a már említett Minyonok is, akik rendre csábítják a tagot a sötét oldalra, mivel azonban meddőek a próbálkozásaik, beadják a felmondásukat, és faképnél hagyják Grut. Hogy eztán mi lesz velük? Börtön és farkastörvények. De mint azt szokták volt mondani, bugyli bicska fanyelű, ha elvész is, megkerül.


(Vetítik június 29-től.)

Pókember – Hazatérés

Ha még egyszer előálltak volna egy eredettörténettel Pókemberről, azt valószínűleg az épeszű ember gyomra már nem venné be.

A Marvel kreatívjainak szerencsére ennél jóval több sütnivalójuk van, és már az előzetesek alapján is sikerült egy igazán menő szálon befecskendezniük az immár tíz éve építgetett univerzumukba.

Tom Holland megformálásában Pókember valóban egy taknyos kisgimis, és ami a leginkább eltérő a többi hasonszőrű filmhez képest, az a perspektíva. Javarészt a Bosszúállók, azon belül is Tony Stark pártfogoltjaként, egyfajta kisöccseként ismerjük meg, és látjuk az ő perspektívájából az Amerika Kapitány: Polgárháborúban lezajlott csatát, valamint kapunk utalásokat más Avengers-filmekre is. Velős és vicces, hétköznapi szuperkölyök.


(Vetítik július 6-tól.)

A majmok bolygója – Háború

A hat évvel ezelőtt újraindított széria harmadik részében a majmok vezérük, Ceasar vezetésével megrendítő vereséget szenvednek az emberektől, emiatt néhány társával száműzetésbe vonul. Eközben lelnek rá egy kislányra is, akit magukkal visznek útjuk során.

Kikristályosodott, hogy közeleg az emberek és majmok közti háború mindent eldöntő csatája, és egymásnak feszül a két fél legerősebb egyénisége, Ceasar és az Ezredes (Woody Harrelson).

A film az előzetes alapján monumentális háborús jelenetekkel operál, ám nehéz volna elhinni, hogy mindössze a látványorgiára akarnák kihegyezni a filmet. Éppen az említett kislány szerepe adhat neki különleges mélységeket, aki árva emberpalántaként kerül a majmok közé.


(Vetítik július 13-tól.)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább