Parador – Otthonunkban a természet

A pillanat, amikor hallani a csendet. Nincs annál felemelőbb. Amikor végre a természet kap szót az emberrel szemben. Hogyan tudjuk ezt otthonunkban is elérni?

Ajánljuk:

Orac Decor® – A pont a mondat végén

Mindenki birtokolhat valami különlegeset

Ha tetőtől talpig ízlésesen öltöztetjük, ha minden apró és monumentális felület, törés, kiszögellés olyan külsőt kap, amely biztosítja számunkra a békét és a nyugalmat. Hogy hazaérkezésünkkor az utolsó zaj, amit hallunk, az az ajtó kattanása legyen magunk mögött. Onnantól lélegzetelállító csend és összhang. A dunaszerdahelyi Artica Décor csapata ebben is tanácsot ad nekünk.

Az első és egyetlen olyan eleme, felülete lakásunknak, amellyel állandó és közvetlen kapcsolatban vagyunk, a padlónk. A talp alatti föld, melyet nap mint nap ezerszer bejárunk. Ha talapzatunk nem illeszkedik harmonikusan a többi felülethez, oda az egység.

A német parkettagyártó, a Parador termékei vitán felül pazar látványt és élményt nyújtanak. A valódi fa érintése, nemes színe természetességet, egyszersmind exkluzivitást kölcsönöz lakóterünk minden helyiségének.

Mintha bejáratunk nem egy lakásba, hanem a természetbe vezetne. Otthonunkba, a természetbe.

A német precizitás, a tökéletességre való törekvés a parkettagyártó által gyártott padlóelemeken is megjelenik. Kínálatukban megtalálhatók a hagyományos laminált és vinyl padlóburkolatok, de rendkívül széles a repertoár valódi fából készült parkettákból is.

Legyen szó az olyan klasszikusokról, mint a tölgy, a juhar, a dió vagy a cseresznye, mindannyiszor kiváló minőségű alapanyag kerül a gyártó kezei alá, hogy aztán abból a lehető legprofesszionálisabb hozzáállással, innovatív technológiával varázsoljanak a legmagasabb színvonalat képviselő remekművet.

Struktúráikból, eredeti erezetükből őserő sugárzik, ami a legnemesebb bánásmódról tanúskodik. Felületkezelésük legyen olajozott vagy matt, natúr, antikolt vagy kefélt, az emberi találékonyság, kreativitás és a természetes elegancia azonnal megragadja úgy a tekintetet, mint a lelkünket.

A Parador parketták azt az érzetet keltik, mint amikor egy erdőben sétálunk. Amit látunk magunk előtt, az csak ott van. Megérinthetjük, mert ő is megérintett bennünket.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább