Napkeltéig szólt a zene

Így a tábor negyedik napján úgy gondolom, hogy a lakókkal, szervezőkkel, itt maradt (letáborozott) előadókkal lettünk majd 3000-en. A tábor hatalmas energiával él, minden pontján zajlik valami, valami, ami a kultúrát, a pozitív életérzést és a gondolkodást próbálja beindítani az emberekben. Ebben nagy szerepe van a zenének is, melynek palettája csütörtökre már így nézett ki:

A nagyszínpadon a Kéknyúl és a dunaszerdahelyi Arizóna együttes koncertje mágnesként vonzotta a lakókat a színpad táncterére. Mire a Halott Pénz-es fickók megjöttek, addigra valami brutális tömeg verődött össze.

Azt vettem észre, sok fiatal csak a Halott Pénz miatt jött el a táborba.

Számomra a legszimpatikusabb banda a kassai Cha Bud srácok voltak, akik urban jazz, funk zenét nyomnak.

A Durvacrew színpad tegnap extrém hangosan tolta a rap-et, neo soul-t, grime-et, dub step-et a budapesti Asan csapat képviseletében.

A tört zene pesti krémjei, azaz (az egyetlen szlovákiai magyar) a Planetmälcolm, vagyis Polos Zoli, a pesti Zomblaze, Lusta Bítek és a magyarországon jelenleg legfeltörekvőbb őszinte szavú hiphop banda, a Sör és Fű. 

A zene napkeltéig szólt, rekordmennyiségű látogatóval, tomboló fiatalokkal teli minden. Huh, mi jön még? Ma és holnap este lesz a legerősebb a menet, erről többet majd a hétvégén olvashattok…

Éljen a zene!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább