Hűség Hüttner-kezeléssel, avagy lendületből 10 magyar arany

És akkor most vágjunk be egy magyar aranyat. Folyik a közmédia sportcsatornáján az élő közvetítés mondjuk egy toronyugró-selejtezőről vagy szinkronúszásról, amelyen jó esetben a döntő közelébe kerülhet magyar induló, miközben Bulgáriában kitör Knézy torka egy aranyáriában…

Aztán még tízszer kell bevágni az arany hullámszelést, főleg amikor a fiatal csinos magyar hölgyek siklanak kajakjukban a plovdivi Európa-bajnokságon a cél felé. Nyolcból csak nyolcszor sikerült ez a bravúr, merthogy többször nem is sikerülhetett.

Amiben a magyar hölgy vízre merészkedett, abban minimum egy érmet összelapátolt.

Pedig alig hagyták el a tinikort. Tamara, Dóra 2x (Bodonyi és Lucz), Ninetta, Erika, Ramóna, Réka, Virág, Erika, Kincső. Mindegyik hölgyről elmondható egyénileg is: kincs ő!

Fotó: Index, balról: Vad Ninetta, Takács Tamara, Medveczky Erika, Lucz Dóra

 

Lehet 200, 500 vagy ezer méter, a mérce női szinten a magyar, lassan a kajak-kenuban aranyban karát egység lesz a magyar. Csak csendben megjegyezzük, ha a sportág nagyasszonyai, mint pld. Danuta és mások, éppen nem anyai örömök elé néznének, akkor ezek a csajok valószínűleg kontinens versenyvízre csak a a tv-ből néznének, és az olimpiai 2020-as Tokióban is csak reménykednének.

Azért a srácok is hozzátettek a 16 éremhez párat, így festhetett ennyire fényesen az éremtáblázat: (10+3+3, a második németek termése 6+1+3, a harmadik oroszoké 3+3+4).

Az új kapitányunk Hüttner Csaba jól kiválogatta, majd beválogatta – természetesen Katalin mesteredző nagyságos asszonnyal és a többi klubtrénerrel együttműködve – ezt a lendületes fiatal társaságot.

A sporttörténelmi hűség jegyében, mert ebben a sportágban Európában a magyar sportrajongó egy negyedik helytől már dühében elsózza a vajaskenyerét is a tejeskávéjával együtt. Az augusztusi csehországi vb-t remélhetőleg már élő egyenesben adja a magyar sportos közcsatorna, és ismét kész lesz többszörös aranyáriákra a riporter Knézy minden egyes hangszála. Hogy a végére rekedne be vagy menne el a hangja!!!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább