Fesztiválozz divatosan!

Az idei fesztiválok sminkdivatjáról már szót ejtettünk, de ha igazán trendik szeretnénk lenni, nem feledkezhetünk meg az outfitről sem! Lipcsey Máriához, a WLF Fashion Show megálmodójához fordultunk segítségért, aki elmondta, hogyan lehet öltözékünk kényelmes, s mégis vadító és csinos. Nézzünk hát 10 csodás tippet Lipcsey Máriától!

A fesztivál önmagában szabad életérzést jelent, tehát fontos, hogy mindenki a saját ízlése szerint öltözzön fel, ahogy igazán jól érzi magát és önfeledten tud szórakozni. Fontos szempont a kényelem és a lazaság, hiszen egy rossz ruhaválasztás elronthatja az egész buli hangulatát.

Nyugodtan kipróbálhatjuk a merészebb összeállításokat, hiszen a fesztivál erről szól.

Teljesen elfogadott a fehérnemű villogtatása, legyen az csipke body vagy melltartó farmer rövidnacival és földig érő selyem poncsóval – számomra ez a kedvenc fesztivál outfit.

 

Nagyon trendi viselet továbbá a kedvenc bandát/zenekart ábrázoló póló rövidnadrággal, bakanccsal, vagy szandállal. Divatosak az úgynevezett saruk és a platformos szandálok- ezek igazán mutatós darabok.

Mint a nyári divatra, úgy a fesztiválokra is jellemző a crop topok és szakadt, rojtos farmerruhák, nacik, dzsekik viselete.

Közkedveltek a magasított derekú szoknyák, vagy rövidnacik, ezek ugye tökéletesen kombinálhatók a fent említett crop topokkal. A szabadon hagyott váll még mindig hódít, farmer ruhák, vagy nyári, mintás, lenge ruhák esetében is nagyon dögös outfitet biztosítanak viselőiknek.

A szexi hátkivágás is nagyon jó választás, biztosan mindenki felfigyel rá.

Ha valaki szereti a hosszú szoknyákat, bő választék van belőlük mindenhol, idén nyáron nagyon színesek, mintásak- mindenképp izgalmas választás. Ehhez lapos szandált válasszunk, azzal leszünk igazán stílusosak. A farmerruhákat kombinálhatjuk vastagabb, vagy vékonyabb derékövekkel, nyakláncokkal és kalapokkal.

A kalapok nagy divatnak számítanak idén nyáron és a fesztiválokon is rengeteget láthatunk. Sokan szeretik a különböző hajpántokat, fejkendőket, virágkoszorúkat.

Nagyon trendik az úgynevezett military dzsekik, hűvös idő esetén jól jön minden fesztiválozónak. A fesztiváldivat elengedhetetlen kellékei a choker nyakláncok és az extrém napszemüvegek. Nagyon befutottak a mini hátizsákok is, szinte minden márka kollekciójában megjelentek.

Kérésünkre a Felvidék Szépe döntős lánya, Žáčik Nikoletta is kifejtette véleményét a fesztiválokról, s annak divatjáról.

„Alapvetően azokat a fesztiválokat kedvelem, amelyek nagyon jól szervezettek és változatosak zeneileg és az emberi közösségeket illetően egyaránt. Két dolog miatt érdemes elmenni egy fesztiválra: a jó program és a jó társaság miatt. Az ideális az, ha a kettő egyszerre adott. 🙂 Bár én magam nem vagyok nagy fesztiválozó, úgy gondolom, megvan ennek is a maga kultúrája és szépsége, s nem utolsósorban maradandó emlékeket hagy az emberben.

Az öltözetem függ a hangulattól, zenétől, de átlagban kedvelem a sportos, farmeros, visszafogottabb, kevésbé kirívó stílust. Figyelembe veszem, hogy az öltözékemen ne jelenjen meg túl sok szín.

Két féle nő létezik! Az egyik, aki „natural make-up” rajongó, azaz inkább a visszafogottabb, egyszerű, de nagyszerű sminket preferálja, míg vannak a bevállalós lányok, akik bátran nyúlnak a vad színekhez, a sötét tónusokhoz és a csillámokhoz is. Az én kedvenceim közé tartozik a „natural make-up”, azaz nem túl rikító rúzs, egy kicsi pirosító és nagy mosoly.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább