Divatosan a strandon is!

Ebben a nagy hőségben gondolni sem tudunk másra, mint a strandra és a kellemesen hideg vízre. Alig várjuk, hogy fürdőruhába bújhassunk és belecsobbanhassunk a medencébe. Hogy fürdőzés közben is trendik és divatosak legyünk, utánajártunk az idei év fürdőruhadivatjának.

A kétrészes fürdőruhák terén, idén hódítanak a topokra emlékeztető halter felsővel ellátott darabok. Viseletük kényelmes és nem utolsó sorban egyedi megjelenést biztosítanak.

A lógó díszek, fodrok és rojtok már tavaly is megfigyelhetők voltak, s idén szintén minden bolt kínálatában megtalálhatók. Díszíthetik a fürdőruha felső és alsó részét is. Bohókás, vidám, igazi nyári viselet!

Minták terén idén szinte mindenhol flamingókat látni, így bátran viselhetjük őket a strandon is!

Az egyrészes fürdőruha szintén nagy népszerűségnek örvend. Különféle megoldásokat találhatunk: az oldalt kivágott daraboktól kezdve, a színes mintáson át a mélyen kivágottig minden típus fellelhető.

A hagyományosabb stílus kedvelőinek sincs oka csüggedni, egy lekerekített kosarú, egyszerű darabbal sosem lehet melléfogni! Csak a megfelelő színt és méretet kell megtalálnunk, s már indulhatunk is a strandra.

Mikó Rita, a Felvidék Szépe döntős lánya is megosztotta velünk strandolási szokásait, s véleményét az idei divatról.

„Elsősorban fontosnak tartom megemlíteni, hogy már 3 éve, minden nyáron a nagymegyeri termálfürdőben dolgozom, ahol nap, mint nap szembesülök azzal, hogy egyes nők és leányok nincsenek tisztában a strandviselet jelentésével. Mindenképp kényelmes viseletben megyek a strandra, hiszen már az érkezéskor számítok rá, hogy délutánra a bőröm érzékenyebb lesz a napozástól és a termálvíztől egyaránt. Szóval semmi farmernadrág, csipke felső, műszálas anyag. A legutóbbi strandolásra farmerszoknyában és egy pamut crop topban érkeztem. Nagyon előnyös a szoknya, ha az átöltözésről van szó. 🙂

Abszurd dolognak tartom, ha valaki magas sarkúban megy lazítani, ezért én is mindig papucsot viselek. Ajánlom a strandkendő, vagy strandruha viselését, ugyanis nagyon praktikus, ha a közös helyiségeket használjuk, vagy csak a legközelebbi büfében ennénk meg egy lángost. Sajnos kevesen tudják, de illő eltakarni a felsőtestünket, ha étkezésről van szó.

Sminkelni kimondottan nem szoktam a strandoláshoz, ugyanis nagyon káros, ha az UV sugárzás közvetlenül a lealapozott bőrünket éri, de a szemöldökömet azért mindig kifestem még a strandra is. 🙂

Minden esetben vízálló termékeket használok. Láttam már víztől elmosódott alkalmi sminket, nagyon vicces volt! 🙂  Én személy szerint közönségesnek tartom, ha valaki erős sminkben jelenik meg a strandon. Gondolok itt a temérdek alapozóra. Egy szép színű rúzs, vagy szempillaspirál még belefér, sőt már egyre többen használnak UV faktoros szájbalzsamot a nap ellen.

Horen felvétele

Az idei fürdőruhadivat nagyon tetszik, ugyanis felfedezni vélem az elegancia jellemzőit egyes darabokon. Talán már nem is annyira a rikító nyári színek a jellemzőek, hanem az arany, ezüst, sötétkék, katona zöld, szürke és a klasszikus fekete.

Mint minden nyáron, idén is találkoztam a web-shopokban extrém szabású, szinte már ,,nagyestélyi” kategóriájú fürdőruhákkal.

Vannak köztük nagyon szép és ízléses darabok is, viszont nem árt mérlegelni, mielőtt megvesszük ezeket. Egyszer én is kaptam egy ilyen egyrészes fürdőruhát, mert mindig is tetszettek. Sajnos mikor felvettem valahogy mégsem állt úgy rajtam, mint ahogy azt én szerettem volna. Soha nem volt rajtam.

Egyrészt, mert nem tetszett magamon, másrészt, mert még otthoni napozáshoz sem tudtam felvenni,

mivel előnytelenül barnultam volna le benne. Az ilyen fürdőruhák szerintem wellness hétvégékhez ideálisak, vagy egy trópusi kiránduláson, mert jól mutat a fotókon. Én hű maradok a bikinihez. Szeretem szabadon kombinálni a különböző színű felsőket az alsó részekkel.

Szeretném elmondani, hogy nem árt odafigyelni magunkra a strandolás során. Én minden fürdés után bikini alsót cserélek, mert nagyon hamar felfázom.

Sokszor észre sem vesszük, hogy a nedves bikini alsó mennyire ki tud hűlni.

Zárszónak csak annyit üzennék mindenkinek, visszatérve a sminkelési szokásokra, hogy ha strandolni megyünk, a bőrhibáink lesznek az utolsó dolgok, amiket majd más észrevesz rajtunk. A sminkelés helyett nem árt az alakunkat tökéletesíteni!”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább