Ő Nanu, alias Fekete Nandi.

Néha ilyen egyszerűen működik a világ – mi, Klikkoutosok szeretjük a príma fotókat. A húszéves Nanu pedig szeret fotózni és remekül műveli is eme szenvedélyét.

Megnézem Nanu fényképeit, és szólok neki, hogy jöjjön el fotózni a Nemeshodosi Nagy Lakomára. Nanu jön, másnap elküldi nekem a lakomát megörökítő fényképeket. Megírom neki, ha szeretné, válogasson néhány fotogárfiát a Klikkoutos galériába.

Közben Jojo Samek is megnézi Nanu régebbi fotóit és azt mondja: Skvelé…

Nanu meg a haverja, Matyi keresgélnek az archívumban, és elküldik nekem a galériás fotókat. Én megírom a kísérőszöveget, Undesser Timike feltölti az anyagot a webre, és posztolja a Facebookon. Önök pedig megtekinthetik Nanu káprázatos gyűjteményét, bízok abban, hogy nagy élvezettel. That’s all… 🙂

 

 

MEGOSZTÁS
Poór Tibor
Szeretem az orosz klasszikus irodalmat. Kedvelem a skandináv és a mexikói filmeket, kedvenc rendezőm Martin Scorsese és Woody Allen. Ezt a zenét szeretem hallgatni: Bruce Springsteen, David Bowie, Peter Gabriel, Sting, Jonny Lang... Imádom a focit. A kedvenc ételem a klasszikus (cseh) vadas, a Horalky és a wagneres krémes. Valami komolyabbat írjak? Az élet túl szép és túl rövid, ezért utálom a lustaságot és harcolok ellene. A saját lustaságom ellen is… U.I. Imádom a családomat.