Borítóterv: Gocoň László

Megjelent az augusztusi Klikk Out, alább kaptok némi ízelítőt a tartalomból.

1Autó

  Jeep Compass 2.0L  

Fotók: Ugróczky István

2Úgy dolgozom fel az életet, hogy dalok lesznek belőle

  Nagyinterjú Palya Beával  

“Azt hiszem, volt egyfajta megérkezésem a jelenlegi életszakaszomba, talán soha annyira nem tudtam beledőlni abba, ami körülvesz. A szerető férjem karjaiba és lényébe, a két kislányom létezésébe, a zenekarom biztonságába és abba, hogy nem dolgozom annyit. Ez az első ilyen biztonságjel, bízom abban, hogy a világ ennek ellenére odahozza a lábam elé azt az ajándékot, amire éppen szükségem van, és nem hagy magamra. Azt hiszem, ez talán kötődhet a negyven év tapasztalatához, és ahhoz, hogy nem akarok elmenni a saját életem mellett, meg akarom élni…”

Szerző és fotók: Szilvási Tibor

3Ezthallgasdmegë

  Heavy Metal  

“Most egy számomra picit idegen, ám felettébb érdekes rockzenei műfajt, a heavy metalt választottam. Kialakulását, kultuszát kutattam, nem kis segítséggel, mellyel betekintést nyerhettem a metal zene kezdeteibe.”

Megszólal:

Kovács Koppány (Rómeó Vérzik): “Ezt az energiát nem tudom mással magyarázni, mint azzal, hogy nem adták alánk a sikert.”

Csonga Ernő: (Rust2Dust): “Mondhatni, hamar „radikalizálódtam”, de azért nyitott maradtam egyéb stílusok felé is. Ennek ellenére kevés műfajnak sikerült úgy magával ragadnia, mint a metalnak.”

Szerző: Kovács Ákos

4Dalok a második életedből

  Interjú a Royko Passage énekesével, Strieženec Matyival  

“Szerintem rendben van. Jól fel van játszva, hűen mutatja, hol tart most a zenekar. A következő remélhetőleg még jobb lesz. :-)”

Szerző: Szilvási Tibor

5Sziget, ahol élünk

  A webről – már olvastátok?  

Ala Matyi – egy hot-dog, amely… na, inkább olvassátok el a cikkben!

“A Pelikán büfé a rendszerváltást követően nyílt meg, és akkoriban még a Sport utca felőli ablakból árultak. Bevallom, mivel naponta minimum kétszer tettem meg az utat a Pelikán mellett, volt olyan hét, hogy hülyére hot-dogoztam magam, ami apróra váltva, heti tizenkét hot-dogot jelentett.”

Szerző: Poór Tibi / Fotók: Lelkes Ernő

6Vendéglőlesen

  La Dolce Vita  

“Egy csipetnyi Calabria, amelyből egy remek étterem formájában a tulajdonos, Daniele Carrera elhozott nekünk egy kis élményt. Ez annyira sikerült neki, hogy még a sziesztát is szigorúan betartják, ami tájainkon, ugyebár, nem nagyon megszokott.”

Szerző: Mundi Józsi / Fotók: Ugróczky István

7Sport

  A webről – már olvastátok?  

Volt egyszer egy Wallace Army

Mit ért a Wallace Army?

Sokat. Szerintem emelt fővel fejezi be ezt a kilenc évet, veszekedés nélkül, szelíden és csendesen. Férfiasan és büszkén a múlté lett egy szurkoló csoport.”

Szerző: Poór Tibor

8Sport

  Közép-Európa legszínvonalasabb utánpótlástornájává válhat a MOL Kukkonia Kupa  

“Az utánpótlástornán mi is jelen voltunk, és a Vidi-edzőn kívül a Csíkszereda és a Pécs csapatának trénerét is mikrofonvégre kaptuk. Egyebek mellett arra voltunk kíváncsiak, milyen céllal érkeztek a tornára, milyen erőt képviselnek neveltjeik hazájuk bajnokságában és mit szólnak az itteni körülményekhez.”

Szerző: Kiss Balázs / Fotók: Lelkes Ernő

9Baba-bama

  Viviennel a világ körül  

“Zsoldos Krisztinának és férjének, Péternek tíz éve szenvedélye az utazás. Kezdetben ketten járták a világot, majd a látnivalóra éhes házaspár élete 16 hónappal ezelőtt a mosolygós és csupaszív Viviennel egészült ki, s számukra mi sem természetesebb, mint hogy ezekután már hármasban fedezik fel a világ csodáit.”

Szerző: Štefkovič Patasi Ági / Fotók: Ugróczky István

10Augusztus lánya

  Vasmera Kitti  

Ha az élet egy nagy szerencsejáték volna, mi lenne számodra a főnyeremény?

Teli tábla hetes. 🙂

Kérdez: Szilvási Tibi / Fotók: Jojo Samek

Augusztusi számunkat keresd a megszokott helyeken!

MEGOSZTÁS
Klikk Out
Havonta megjelenünk nyomtatott formában, de naponta itt vagyunk friss hírekkel, érdekességekkel.