Szokatlan el-döntetlen!

A válogatottak mérkőzései miatt tartott szünet úgy néz ki, nem kedvezett a DAC labdarúgócsapatának, és csak egy döntetlenre futotta Sároseperjes ellen az elmúlt szombaton. Kifogástalanul előkészített futballpálya és 6788 (!) futballra éhes szurkoló várta a csapatokat. Számomra a mérkőzés tanulsága: félnek az ellenfelek, félnek még a Szlovák Labdarúgó Szövetségben is a DAC-tól, és minden mérkőzésen kínkeservesen meg kell küzdeni a bajnoki pontokért. 

Kapcsolódó cikkek: 

Rosszul játszottunk, de mi a francot műveltek a vendégek a bírókkal?

Lelkes Ernő fotógalériája a DAC–Sároseperjes mérkőzésről

Játékosok egyéni értékelése az én szememmel

Macej  – Sok dolga ezen a mérkőzésen nem akadt (ha csak a sok visszapasszt nem számítom), viszont még mindig vannak furcsa megoldásai (47. perc).

Koštrna – Davis technikailag képzettebb játékos, ami a támadásalakításoknál érezhető volt.

Lelkes Ernő felvételei

Huk – Lényeges hiba nélkül hozta a mérkőzést.

Šatka – Az a fránya fejes az elején, amit megfogott a kapus, nagyon hiányzik. Intelligens játék.

Živkovič – Amit centerbe kellett volna rúgnia mindet visszapasszolta.

Ljubičić – Jó csere lenne mondjuk a 65. percben.

Lupták – Robot, akinek talán azt mondták: hagyd az alkotást másra, labdaszerzés után passzold a legközelebbi társadnak.

Kalmár – Nem volt rossz a bal oldali üres területek befocizása, viszont kevésbé bírja a szlovák gyűrődést. Kapura tartó lövéseket várunk!!!

Pačinda – A rosszabbik napját fogta ki, és bizony ott volt kétszer is a bal lábában. Még mindig benne van leginkább a gólpotencia.

Vida – Kevés mozgás és technikai hiányosságok kis területen. Individualitás kevés egy támadó középpályástól. A gólod rengetegszer megnéztem, és nézetem szerint a mell és a fej is előbbre volt, mint a hátvéd. Sajnos, szerintem les volt.

Malec – Szinte egy értékelhető megmozdulása volt, amikor fölé lőtt egy bepasszból. Tipikus center, akit kevés fejpárbajra kényszerítettek a társak, szélekről és felívelésből egyaránt. Passzív és lassú, csakis fejjátékára lehet számítani, ami a mai futballban kevés.

Marco Rossi – Sokadmagammal nem értettük a felállítást és a cseréket, és talán a szünet alatt be akarta hozni az erőnléti hiányosságokat, mert a fáradtság jeleit éreztem a csapat nagy részén.

Miroslav Jantek – Kedves edző úr! Amit az ön csapata megengedett a futballpályán, az szégyen és gyalázat, ön pedig ehhez asszisztált. Gondolok itt az apró alattomos faultokra, és a színielőadásra, amit játékosai az eredmény érdekében megengedtek maguknak. A mérkőzés utáni nyilatkozata meg egyenesen nevetséges. Merem remélni, hogy öntől csak sportszerűbb edzők fognak a DAC Arénában megfordulni.

Glova – Vorel, Bednár játékvezetői hármas – Nézetem szerint nem csináltak olyan hibát, ami befolyásolta volna a mérkőzést, viszont amivel „nagyban” segítették az ellenfél sportszerűtlen játékát, az a Sároseperjes malmára hajtották a vizet.

 

Ezt a Sároseperjest még így is le kellett volna győznünk. Hajrá, DAC!

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább