Divatosan ősszel is!

Divatosak és csinosak nem csupán a nyári időszakban lehetünk, amikor elég egy lenge miniruhába belebújnunk. Az ősznek is megvan a maga szépsége. Ahogyan a természet is varázslatos köntösbe bújik, mi is lehetünk ugyanolyan ragyogóak, mint a napsütötte, meleg hónapokban. Az idei őszi divatról Lipcsey Máriát, a WLF Fashion Show megálmodóját kérdeztük, aki tíz fantasztikus tippel látott el minket!

Az idei őszi divat csodálatos színekkel kápráztat el bennünket. A meleg színek lesznek a meghatározók, így a grenadin, a skarlátpiros és a narancsvörös. A kifutókon gyönyörű nadrágkosztümöket és szoknyákat láthatunk a vörös árnyalataiban pompázva.

Fotók: Pixabay, net

Továbbra is divatban maradnak a kardigánok és kötött pulcsik, amelyek igazán kényelmes viseletet nyújtanak és kedvünkre válogathatunk a különböző szabású, stílusú darabok között.

Az ősz tipikus színe a szürke, ami idén is hódít. Most a semleges szürke lesz a menő, érdemes pár darabot beszereznünk belőle, hiszen könnyedén kombinálható más színekkel vagy feltűnőbb kiegészítőkkel.

 

Személyes kedvencem az ősz új színe, az egészen halovány, úgynevezett balettrózsaszín. Gyönyörű csizmák, cipők, szoknyák készülnek ebben a színben, igazán elegáns outfitet kölcsönözve az őszi napokra.

Ha ősz, akkor nem maradhat ki gardróbunkból a kék szín. Idén a sötétkék tintaszín lesz a trendi.

Továbbra is divatos lesz a rojtos, tépett farmer vagy a gyöngyökkel kombinált, virágmintákkal, motívumokkal díszített, szexi darabok. A fekete farmer népszerű darab lesz, egy bőrdzsekivel nagyon dögös viselet.

A magas derekú nadrág kedvelőinek nagy örömére az idei őszi kollekciók egyik meghatározó darabja lesz ez a nagyon nőies, elegáns darab.

Az olívazöld is a 2017-es őszi divat népszerű színe. Az én nagy kedvencem a vajszín, melegséget áraszt, és bármikor felfrissíti őszi outfit-ünket.

 

Nagyon szép bársonyruhákat láthatunk az üzletek kirakataiban és a lábszárközépig érő szoknya is divatba jön. Újra hódítanak a csillogó, metálfényű szettek és a flitterek. Merész, kirívó darabok, amelyek minden ruhatárat feldobnak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább