Sky Box és VIP-bérletek a MOL Arénában

Október 10-én, kedden kezdődik a VIP-bérletek árusítása a MOL Aréna új főtribünjére.

A Sky Boxok luxuskörülményeitől a kulináris specialitások gazdag választékán át egészen a VIP Silver oldott hangulatáig – a DAC hazai mérkőzéseivel vegyítve a Sky Box és a VIP szektor tökéletes hely a szórakozásra vagy az üzlettársakkal való kötetlen találkozásra. A MOL Aréna VIP részlege és a Sky Boxok elsőosztályú gasztronómiai specialitásokat kínálnak, amelyek az egész szezon során az önök rendelkezésére állnak.

Ha az eleganciát és exkluzivitást részesíti előnyben, akkor a VIP Gold vagy a Sky Box bérlése a megfelelő választás az ön számára. Ha rugalmasságot keres, és a gyors frissítő formájában való étkezést részesíti előnyben, akkor a VIP Silver, esetleg a VIP Silver+ tartalmaz mindent, amire szüksége van az igazi futballélményhez.

A kínálat:

Sky Box

Élvezze a mérkőzést a stadion legjobb helyeiről az ön saját Sky Box helyiségében. Az időtlen és diszkrét környezet felszabadult légkört kínál. Itt minden adott, hogy mindegyik mérkőzés egy igazi élmény legyen az ön és vendégei számára.

A Sky Box előnyei: 

– Hozzáférés a DAC 1904 összes hivatalos mérkőzésére, beleértve a Slovnaft Cup, az UEFA, a válogatott találkozóit és a kulturális rendezvényeket is.

– Az ételek és italok standard és különleges kínálata

– Különleges ínyencmenü

– Rutinos vendéglátó csapat

– Munkanapokon való hozzáférés a Sky Boxhoz (találkozók, iskolázások, kihelyezett munkahely)

– Belépés az exkluzív szivarszalonba

– Melegített bőrülőhelyek a lelátón

– VIP parkolás

A cikk folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon. 

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább