Szigi-szemmel

Divatvilág

– a dunaszerdahelyi MissQ ruhaüzlet egy új ötlettel állt elő, és egyedi darabjaira licitálni lehet. Sajnos a férfitársadalom kimarad ebből a versenyből, pedig néhányunk szívesen hallaná, hogy: „TE NYERTED A LICITET”


Parkolódíj 

– nem egyszerű a parkolás Dunaszerdahelyen, és egy tévesen beütött rendszám borzolta a kedélyeket. Na, de kérem, vagy az apuka verdája rendszámát kellene megjegyezni, vagy sms-t írni tanulni. Azért a büntetésből „zlavát” is kapott a csinos hölgy!


180 kg!

– Michaela 180 kilogramm felhúzással nyerte a versenyt. Lehet aggódni kedves férfiak, hiszen a kroszfit klubok tele vannak a szebbik nemmel. Fakanál helyett négyütem és bordásfal.


Körforgalom

– Bős városa, Dunaszerdahelyen felbuzdulva 280 (!) ezerért rettyintett egy körforgalmat, de fel kellett szedni az aszfaltot. Emlékszem, 1987-ben Nový Jičínbe kiskatonaként segédkeztünk útfelújításokban, megjegyzem, szakadó esőben. Na, ott nem kellett felszedni az aszfaltot, és volt esőkabátunk is.


Cukrászdai hírérték 

– a napokban megtudhattuk, hogy betörtek a vásárúti Dolce Vita cukrászdába. Betörtek a bélvatai kisboltba is, csak ott a tulajdonos nincs tegező viszonyban Bugár Bélával.


Csíki sör

– állítólag kiszámították, hogy 169 MOL Aréna kellene még, hogy letudják erdélyi barátaink felhalmozott adósságát. Én komolyan megittam már 2,5 pohárral belőle. Húzzunk bele magyarok!


DAC

– megszületett egy csodálatos rövidfilm, és Ambrus Csaba bemutatta stadionunkat. Idézem: „Valójában minden stadion egyforma a világon, de ne csak a DAC legyen több, mint egy klub, hanem a stadionunk is több legyen egy stadionnál.” Remélem, mikor ellenfeleink belépnek a szentélyünkbe, elmormolnak majd egy imát, térdre ereszkedve csapatunk előtt.


Zólyombrézó–DAC 0:2

– én szóltam, hogy kezdünk masszívak lenni! HAJRÁ DAC!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább