Az őszi sétányok csak kérlelnek és kérlelnek minket, hogy felvegyük végre a csodás színű dekorelemeket.

A képek forrása: Pinterest, azasztalom.hu, lakbear.blog.hu

Nem kell szégyellni, hogy kurkászunk a levélkupacokban, csak össze kell szedni, otthon pedig szépen elhelyezni, amiket találtunk.

Ezekben a hónapokban a legegyszerűbb a természetet a lakásba kölcsönözni, és ott a magunk szájíze szerint újraalkotni. Az őszi dekorelemek ugyanis jóval időtállóbak, mint a nyáriak, vagy a tavasziak.

A tobozok finom érdessége, a gesztenye selymessége és a dísztökök színkavalkádja sokkal tovább gyönyörködtetik a szemet és a lelket, mint gondolnánk. 

 

Mutatok pár ötletet, amik percek alatt otthon is megvalósíthatóak.

1Fáradt, őszi színek a falra

Ha most készülsz kifesteni a lakást – e képek láttán már miért is ne készülnél –, előszeretettel ajánljuk inspiráció gyanánt a magyarországi Asztalom műhely csodás falfestését. Számtalan menő árnyalat keverésével és hengerrel érték el a kívánt hatást. Ez a márványos, strukturált falfelület most nagyon menő, nem szabad kihagyni!

2Díszek a polcra

A felszedett termésekkel is nagyon jól játszhatunk. Sok függ a már meglévő otthoni színhatástól, de az sem okoz gondot, ha a tököt, a képkeretet vagy akár az összes többi termést festenünk kell. Pár ecsetvonás és kész is a tökéletes összhatás.

3Asztali összkép

Sokszor nem kell nagy hűhó, csupán egy fonott kosár, de sokszor még az sem. Akár bele tesszük a tököket, gesztenyéket és a tobozokat, akár nem, mindenhogy csodás fókuszpontot eredményez ez a csodás őszi színkavalkád.

MEGOSZTÁS
Kürthy Judit
Egy zizi, de csupaszív anyuka, aki ritka szabadidejében inkább egy fúró-faragó, koszosruhás pimasz hölgy. Izgága, okoskodó, az élet igazságain elgondolkodó és a föld felett egy méterrel közlekedő naiv lény.