Szigi-szemmel

Politika

– tudja, mi a megye dolga, majd Rigó Konrád megmondja. Rendbe tenné az utakat, itt az idő a választásra. Élesedik a lejárató kampány magyar és magyar között Híd-MKP kivitelben.


Bős városa

– hivatalosan is átadták a Csallóköz legnagyobb figyelmet kiérdemlő körforgalmát Bősön (Gabčíkovo)! Mindenki megjelent, aki számít, apraja-nagyja ünnepelt, a helyi plébános meg felszentelte. A végén elnyírták, na nem a költségvetést, hanem a szalagot.


Fidesz-KDNP

– megkérdezték Semjént, és ez a gyagyás párhuzamot vont a molesztálási botrány és a migráció közt. Itt kezdődik egy hű keresztény?


Futball 

– a Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta Bern Storck lemondását. Azóta meg is szólítottak pár neves szakembert, akik nem vállalták a „megtiszteltetést”. A felröppent hírekkel ellentétben a DAC edzője nem került szóba. Feltehetnénk a kérdést…


Tóth Szili & Kiki Bajraktár

– a két legnagyobb álprofilos fészbúklakó „hölgy” színt vallott. Jelige: napszemüveg és kézitáska, amiket néha ellopnak, megkerül, majd újra ellopják azokat.


 Tetvek 

– Dunaszerdahelyen panaszkodnak az anyukák, hogy megtetvesednek az iskolában a gyerekek. Tévhit, hogy a festett hajban nem szeret a serke (tetvek petéje – szerk. megj.) Ne tessenek hajat festeni a gyereknek, inkább gyakrabban mosdassák őket.


Filmipar

– az évszázad videóját forgatták le városunkban. Azt beszélik, még Steven Spielberg is tanulhatna pár szakmai fogást.  Sanyi – Karcsi – Pali független trió felszólít bennünket, hogy szóljunk az ősöknek, mit kell karikázni a megyei választásokon november 4-én. Elárulom, őseink már régen tudják, hogy nem létezik függetlenség napja a politikában.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább