A városi konzultáció jegyében a Dunaszerdahelyi Hírnök korábbi számában egy kérdést tett fel a Városi Hivatal polgárainknak, s arra várták a választ, hogy a lakosok támogatnák-e a postával szemben lévő gyalogosátkelőnél közlekedési jelzőlámpa felszerelését. Ennek eredményéről kérdezte a lap Dr. Hájos Zoltán polgármestert.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Fotó: archívum

„A konzultáció eredményét pozitívan értékelem, de hasonlóan a választásokhoz, itt is csak azok véleményét lehet figyelembe venni, akik állást foglaltak. Összesen 252-en jeleztek vissza a Városi Hivatalnak a Dunaszerdahelyi Hírnökben, a Dunaszerdahelyi.sk portálon és a városi honlapon is megjelent konzultációra, voltak olyanok, akik behozták az ívet a hivatalba, mások beszkennelték azt és elektronikusan elküldték, de e-mailen keresztül nyilatkoztak. A válaszadók közül 186-an, vagyis 73,8 százalék pozitívan értékelné a jelzőlámpás megoldást, míg 66-an vagyis 26,2 százalék más lehetőséget támogatna” – közölte a polgármester a lapban.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk weboldalon.

MEGOSZTÁS
Dunaszerdahelyi.sk
A városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, a sporton, az oktatáson és az egészségügyön keresztül a gazdasági kihívásokig – nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.