Hatéves a Klikk Out – mutatjuk, mi van benne!

2011 novemberében jelent meg első alkalommal a Klikk Out, a mostani tehát így összességében a 73. számunk.

Mutatunk 10 érdekességet a tartalmából.

 

 

Editorial

Újra itt van november,

a magazinunk pedig újra egy évvel öregebb

Gocoň Péter, a lap tulajdonosa emlékezik vissza és tekint előre.

Borítóterv: Gocoň László

Interjú Tatai Robival

Meg tudtam magam tartani annak,

aki vagyok

„Van egy fóbiám: az élő tollasoktól irtózom. Gyerekkoromban rászállt a vállamra egy kakas, és ez ilyen kis trauma volt. Ha jönnek a galambok felém például Pesten, elhessegetem őket. Nem akarom, hogy hozzám érjenek. Az ételek közül viszont mindent megeszek, egy jó szakácsnak muszáj mindent kipróbálnia. Keresem az új ízeket, szeretek elmenni más éttermekbe, megkóstolni mindent, és elcsípni a jó dolgokat.”

Szerző: Szilvási Tibor / Fotók: Dobai Bálint

Autó

Alfa Romeo Giulia Veloce

„Körbejártam, szemügyre vettem a Giuliát, milyen szögből mutatna legjobban a képen. Közben rájöttem, hogy bárhonnan is nézem, ez az autó egy formatervezési remekmű.”

Szerző és fotók: Ugróczky István

Ezthallgasdmegë

A mennyei dub

„Egy folyamat, ami sehol sem kezdődik, és soha nincs vége, mi csak rákapcsolódunk és ha tetszik, akkor vele lüktetünk és finom rezgéssel tápláljuk szétzilált és összezavart fogyasztói lelkünket” – mondta Varga Gyuri (Liquid Delay) a stílus kapcsán.

„Elsőre magával ragadott a soundsystem-kultúra átütő ereje, ahogy a saját építésű, hatalmas hangrendszereken megszólaló zene üzenete az ember lelkének mélységeibe hatol, és ott felébreszti a feledésbe merült ősi értékrendszert” – fűzte hozzá Vörös Tibor (Infra)

Szerző: Kovács Ákos 

Vendéglőlesen

New York Coffee & Restaurant

„A Kukučín utca végén található étterem már valamivel több mint egy éve tárta ki kapuit. Ez idő alatt nagyon sok vendég szívét (bocsi, bendőjét) nyerte el, hiszen színes kínálatában a fiatalabb, a vénebb, végeredményben pedig a legigényesebb vendég is megtalálja a maga falatját.”

Szerző: Mundi Józsi / Fotók: Dobai Bálint

Sport

Mérkőzésünk

„Nem szoktam izgulni mérkőzések előtt, viszont most jólesett az 52 fokos házi pálinka, miután egyedül indultam kora este a Meccsre. Érezhető volt az ünnep az éterben, a meccsnap ünnepe, hiszen a Slovan elleni összecsapás kitörölhetetlenül bevonult a futballtörténelembe. Ami sokkal több lett, mint csupán egy mérkőzés” – tekint vissza Szigeti Attila

Fotók: Fekete Nándor, Jojo Samek

Utazóna

Visegrád színei

„Visegrád és környéke egyaránt alkalmas az aktív és a passzív pihenést kedvelők számára, tartalmas kikapcsolódást jelenthet egy őszi hétvégén, mikor csak a teásbögrénket szorongatva gubbasztanánk a szobában…”

Szerző: Këri

Baba-mama

Merjetek többet vállalni

Pálfy Ella férjével, Attilával három gyerkőcöt nevel: az ötéves Ellát, a hároméves Attilát és az öt hónapos Franciskát. Egyébként pedig Pozsonyban dolgozik rezidens belgyógyászként. A több gyermek vállalását támogató Facebook-posztja sűrű reakciókat váltott ki, ennek kapcsán kérdeztük.

Szerző Štefkovič Patasi Ági / Fotók: Ugróczky István

November lánya

Vitéz Melinda

Üzenj valami keményet a dominanciájukat fitogtató és a helyzettel visszaélő férfiaknak?

Nem igazi férfiak.

Kérdez: Szilvási Tibi / Fotók: Jojo Samek

Havi kreatív

Dobsa Magdaléna

„Az is lehet, hogy én már varrókészlettel a kezemben jöttem a világra. A mi időnkben még minden házban volt tű, cérna, olló, anyagmaradékok és én jó gyerek voltam. „elszuttyogtam”, ahogy az anyukám szokta mondani.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább