Mikó Rita volt a legszebb a hatodik szülinapi zsúrunkon (Videó)

Volt ott nyolc másik szépség is a kifutón, aki vállalta a megmérettetést az Év Lánya szépségversenyen, meg még jó néhány meghívott szépség a kifutó körül a dunaszerdahelyi Legendaryban. 

Iskolaéretté vált a magazinunk. Hat évesen a gyerek kezét már illik elengedni, és úgy gondoljuk, ez idő alatt a Klikk Out-nak is sikerült olyan szilárd talapzatot biztosítanunk, melyre könnyű folyton némi újabb súlyt helyezni.

Ez a gyerek is tehát megáll már a saját lábán, közkedvelt és egész ügyes, még ha van is mit tanulnia.

 

Még az ötödik szülinapjára kapott egy virtuális “avatart”, webes énje pedig még ugyan formálódik és keresi a biztos támpontokat az online univerzumban, de vitathatatlan, hogy a pozíció, amit be kíván tölteni, még nem foglalt. Egy olyan réteget kíván megragadni, amelynek tagjai nemcsak dunaszerdahelyiek vagy környékbeliek, és akiket nemcsak a mindennapi hírek foglalkoztatnak, hanem különböző látásmódokat képviselnek, olvasnának és ütköztetnek.

A Klikk Out úgy az írás, mint a fotózás vagy a videókészítés terén helyi kreatívok olvasztótégelye szeretne lenni a jövőben, melyből nap mint nap egy fiatalos, vagány és menő, a fősodortól némileg eltérő stílusötvözet csordogál.

 

Mint azt évről évre megcselekedjük, a szülinapi partinkra ezúttal is meghívtuk az összes idei hónap lányát, akik pedig vállalni tudták közülük a megjelenést, azokat partnereink közreműködésével felöltöztettük.

Hétköznapi, sportos, elegáns és szexi viseletben is megtekinthette a lányokat a szerkesztőségünk tagjaiból és partnereinkből összeállt zsűri, melynek tagjai közt volt a tavalyi Év Lánya, Szabó Flori, továbbá Kurucz Klaudia, az idei Felvidék Szépe is. A pontozásos rendszerben végül Mikó Rita, a leendő decemberi hónap lánya került ki győztesként.

Az eseményről készült fotókat már megtekinthettétek ITT.

Most pedig kattintsatok a fenti videóra!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább