3+1 karácsonyi tipp – Így készülj az ünnepekre!

A boltokban a halottak napi gyertyákat már fel is váltották a piros, zöld, csillogó, villogó mikulások és rénszarvasok. Még szerencse, hogy emlékeztetnek bennünket a közelgő adventre, éspedig ilyen hamar. Ugye?

Fotók: Pinterest

Nem is tudtam mit kezdeni magammal november elején. Még jó, hogy már akkor tele voltak polcok a karácsonyi választékkal, mert azóta csak azon gondolkodom, hogy hogyan díszítsem fel a lakást a jeles eseményre.

Összeírtam magamnak egy kis jegyzetet, amit itt és most megosztok veletek. Ezek olyan alaptippek, amikre az egyéni stílusotokat ráépítve igazán egyedi hangulatot varázsolhattok az otthonotokba.

1. A fény és árnyék játéka

Fontos az a tény, hogy az ősz kezdetével egészen tavaszig sokkal sötétebb van. Kint és bent is, az utcán is és így otthon is. Az ünnephez pedig amúgy is passzolnak a kellemesen meleg hangulatvilágítások. Rajta hát, helyezzetek el pár fénysort, gömbégőt és gyertyát a lakás különféle pontjain!


2. Karácsonyi dekor pár ecsetvonással!

Ha csak egy jó ötlet választ el az egyéni díszektől, akkor most mutatok párat, ami biztosan megfog. Egy kis festék, ecset és minimális mennyiségű alapanyag felhasználásával is csodákat tudsz tenni otthon. Mutatom, hogyan.


3. Az ünnepi terítés

Nem olyan könnyű az egész családra több fogásos ünnepi menüvel készülni, főleg, ha a tágabb rokonság is jelen lesz. A menü mellett tanácsos a különleges asztali terítést is pontosan átgondolni és megtervezni.


3+1 Utolsó perces tippek

Ha még semmi terved az ünnepekre és az ajándékok megvásárlása után már csak pár napod maradt arra, hogy a lakást is feldobd valahogy, íme pár olyan ötlet, amit percek alatt elkészíthetsz.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább