Szigi-szemmel

Műszakváltás

– Robert Fico miniszterelnök úr a napokban éjszakai műszakot vállalt egy gyárban, amiről fantasztikus élménybeszámolót osztott meg a nyilvánossággal. Ez majdnem olyan, mint amikor Orbán Viktor miniszterelnök pár éve focizott a felcsúti futballpályán. Majd ők megmutatják…


Dedikálás

– Ravasz „Herceg” József, alias Dzsézi dedikálással egybekötött könyvbemutatót tartott. A megjelentek létszámát nem hozta nyilvánosságra a média, de a jelenlévők elmondása alapján plusz székekre nem volt szükség.


Diákpolgármester 

– megválasztották Dunaszerdahely diákpolgármesterét, aki rögtönzött sajtótájékoztatón kitért az idősek segítésének fontosságára és egy diákbál megszervezésére. Ha így folytatod kislány, nemsokára utakat és körforgalmakat is építhetsz városunkban.


Pablo Escobar 

– napokban lett volna 68 éves a „híres” kokainbáró, aki havonta 2500 dollárt költött befőttes gumikra. Dunaszerdahelyen és környékén többen lájkolták a fészbúkon megjelent fényképét. Csak nem tértek vissza a fehérpor által okozott emlékképek néhányatoknak?!


Városháza

– megtartották utolsó ülésüket dunaszerdahelyi városatyák. Néhány (összesen egy) képviselő úgy gondolta, támadásba lendül, talán mert jövőre helyhatósági választások lesznek, és vesztenivaló NINCS. A kiválasztottak, akik bögyébe voltak rendesen, megkapták a magukét, és ütközni látszanak a futball–kézilabda–birkózás hármasról kialakult nézetek.


Felcsút egyenlő Puskás Akadémia 

– a TAO rendszer bevezetése óta közel 14 milliárd forint (kb. 46,6 millió €) támogatást kapó egyesület sima vereséget szenvedett hazai pályán a szombathelyi Haladás csapatától, ennek ellenére a Puskás Akadémia edzője, Pintér Attila állása nincs veszélyben. Mellesleg a Haladás edzőpárosa, Michal Hipp és Pinte Attila, mindkettő szlovák.


Hóhányók 

– a héten lehullott a Csallóközben az első hó, nem kis fennakadásokat okozva közutainkon. Fészbuklakók összehangolt támadást indítottak a hóeltakarítók ellen, akik minden télen maximális odaadással készülnek a télre. Egyes hozzászólók bejegyzései alapján minden rendbe lenne, ha nem hullana az a fránya hó.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább