A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal illetékes osztálya egy lényeges változásra hívja fel a lakosok figyelmét a 2017-es adótartozások befizetési határidejével kapcsolatban, ami kihatással lesz a Hűségkártya jövőbeni érvényességére is.

Eredetileg november 30-án lejárt volna a határidő, ameddig az idei adóhátralékokat befizethették volna azok a személyek, akik ezt eddig elmulasztották.

A város vezetése úgy döntött, hogy 2017. december 31-ig meghosszabbítják az adótartozások befizetésének határidejét. Esélyt kapnak így az adóbefizetést eddig elhanyagolók arra, hogy az év végéig eleget tegyenek törvényes kötelességüknek.

Ha tehát december végéig teljes összegben befizetik az adóhátralékot, akkor 2018-ban is érvényes lesz a különböző kedvezményeket biztosító Hűségkártyájuk.

Részletek a Dunaszerdahelyi.sk-n.

MEGOSZTÁS
Dunaszerdahelyi.sk
A városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, a sporton, az oktatáson és az egészségügyön keresztül a gazdasági kihívásokig – nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.