Itt a hétvége, vár a zene és a kultúra!

A kemény munkáért nemcsak pihenés jár, hanem fizetés is, aminek pont most van a hétvégéje! A programok mindig ezen a hétvégén a legerősebbek, hisz ilyenkor jóval magasabb a potenciális látogatottságuk. Ha nem éppen parkolót hajhászol valamelyik hipermarket előtt a karácsonyi őrületben, menj, bulizz és kulturálódj egyet.

Nézzük meg, mit ajánlanak Dunaszerdahely és a környék klubjai, szórakozóhelyei.

Végre zajlik az élet Dunaszerdahelyen!

Péntek:


Színház és hatalom / Dunaszerdahely

Egy nagyon kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre az eseményre. A DUNSZT.SK szervezésében ellátogat hozzánk egy-egy előadás erejéig Czajlik József, a kassai Thália Színház igazgatója és Schilling Árpád, az egyik legaktívabb kortárs magyar színházi rendező.

A műsort Varga Emese, a Komáromi Jókai Színház dramaturgja vezeti, az előadások után pedig az év utolsó jazzkoncertjére kerül sor: Farkas Attila zongorán, Lázók Márió bőgőn játszik majd.

Az eseményt itt találod.

///

Karaoke-est / Dunaszerdahely

Egy ilyen kort is megélünk, amikor Dunaszerdahelyen karaoke-estek szerveződnek! Most pénteken az NFG klub látja vendégül a dalolni vágyókat. Projektor, húsz gigányi zene, egy mikrofon (ha kell kettő), némi bátorító italocska és kész a karaoke.

Aki már csinálta közönség előtt, az ismeri a stílt, aki nem, az menjen a klubba és megismeri. Az eseményt itt találod.

///

Moody / Pozsony

Moody 发布于 2017 年 12 月 1 日 周五

A Moody név az elektronikus zenei iránymutatásban Tóth Dénes barátunk felé iránylik, aki minden egyes eseményével magasabb polcra helyezi a bulijaik színvonalát. Ezúttal egy igazi felső polcos fellépő, Wigbert muzsikálja szét technózenével a feltunningolt pozsonyi Radosť klubot.

Aki jártas a technóban, annak Dubfire neve ismerős lehet. Wigbert hátára ő nyomta hiteles pecsétjét, elismerve ezzel hatalmas zenei tehetségét, amelyet átélhettek mind péntek éjjel az Obchodná utca 48-as szám alatt, tizenegy méterrel a föld alatt.

A hangulat fel- és még feljebb való pumpálásáért házigazdáink, Denes Toth, Gustawson és a Red Meat Therapy gondoskodik.

Az eseményről minden infó itt.

///

PLUSplus & Wazzovski / Dunaszerdahely

Fél év szünet után újra gyülekezős house zenétől és érzelmes technótól lesz hangos a Pub Zerda! A már hét éve tartó bulikasorozat minden eddigi része egy élmény volt, mind a részünkről (PLUSplus), mind a közönség részéről.

Az ív, ami mindig órára pontosan hajlik: éjfélig kellemes, mély zene, utána pedig lehunyt szemes izzasztás hajnalig.

Az eseményt itt találod.

Szombat:


Karácsonyi Lemezbörze / Dunaszerdahely

NFG klub 发布于 2017 年 12 月 11 日 周一

Folytatódnak a Komenský utcai Durvacrew Házban elkezdett lemezbörzék, ahol adhatod, veheted, cserélheted a hanglemezeket kedvedre.

Öt lemezgyűjtő csatlakozik a vásárhoz olyan kollekcióval, amiben biztosan találsz kedvedre valót, vagy a fa alá valakinek, akit nagyon szeretsz. Kevés olyan jó dolog van, mint lemezt venni vagy kapni. Az NFG klub ad otthont ennek a csodás kora esti eseménynek, a vele kapcsolatos infókat itt találod.

///

Ghymes koncert / Komárom

Már csak tíz nap választ el minket az év legszebb ünnepétől, ezért hangolódjunk rá kellőképpen.

Szombat este 18:00 órától Komáromban, a Jókai Színházban a Ghymes együttes ad karácsonyi koncertet a Mennyből az angyal turnéjuk keretén belül. A belépő 15 euró, szerintem nagyon is megéri.

Kellemes hétvégét!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább