Divatosan a fa alatt

A divat a nők nagy kedvence. Nem sajnáljuk rá az időt és energiát. A lényeg, hogy mindig csinosak és csábítóak legyünk. Nincs ez másképp karácsonykor sem. Az ünnepi vacsoránál és a fa alatt is szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Hogy trendik legyünk ajándékbontogatás közben is, íme, néhány tipp! 🙂

  • A bohókásabb darabok kedvelői számára nagyszerű választás egy kötött, meleg, mintás pulcsi. A legfelkapottabb a rénszarvas figura.

  • Az egyszínű kötött pulcsik kicsit komolyabbak, mint a játékos mintával ellátottak. Nagyon szépek, s garantáltan nem fogunk fázni bennük.

  • A téli mintával ellátott mini ruha tökéletes választás! Csinos, elegáns, mégis kicsit játékos.

  • Elegánsan a fa alatt. A kimondottan elegáns stílus kedvelői is megtalálják a kedvükre való ruhát. Fekete, piros, vagy akár fenyőzöld ruhácskát is választhatunk. Dobjuk fel egy szép ékszerrel, akár egy piros rúzzsal.

  • Összeöltözik a család. A filmekben sokszor láthatjuk, hogy karácsonykor egyforma ruhát ölt magára a család minden tagja, s úgy állnak össze egy közös képre, ami aztán a szoba falát díszíti. Miért is ne valósíthatnánk meg mindezt mi magunk is? 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább