Szigi-szemmel

Szépségápolás 

– szinte megoldhatatlan feladat elé állította a Csallóköz hajszobrászait Eszter, aki hetekig kereste megfelelő frizuráját. Közben rájött, hogy a szőke nem illik, de még a péniszalakú konty sem, amit egy „úriember” ajánlott.


Mottók

– már szinte jelmondattá vált néhány aranyköpés a fészbukon…

Denisa: „Te nyerted a licitet” – ha valaki elvitte a napi aktuális rucit, amit áruba bocsájtott.

Pali: „Munka van” – ha valamelyik celeb eljön fellépni az őshazából.

Milan: „Ahoj” – ha éppen megfőzte a soron következő ínyencséget a katlanjában.


Jó ember, meg a rossz

– szerda este feltették a kérdést: ki a jó ember és ki a rossz, aki fennakad a szitán. Élvezettel olvashattuk a jobbnál-jobb hozzászólásokat, viszont azt azért ne feledjük el, hogy ki is szitál?!


Migráció

– hetekig nem tapasztaltak illegális bevándorlókat Orbán miniszterelnök úr a határvédelmi kerítésénél. Csallóköz migrációs politikája is megbukni látszik, akiknek halálfélelmük volt, hogy a kiskertben menekültek fognak sátorozni.


Dunaszerdahely

– az élelmes dunaszerdahelyi új üzletágat fedezett fel. Jelige: árulj karácsonyfát és meggazdagodsz. De vajon a DéPéHá-t vissza lehet igényelni?


DAC

– az érdekesség kedvéért összegezték, kik jártak a MOL Arénába. Volt itt már B. Béla, Viktor, H. Zsolt, Cs. Sándor meg a Lőrinc is, de nem lenne jobb, ha mondjuk José, Pepe vagy akár Jürgen látogatna ide?!


Hemingway 

– a mecénás bocsánatot kért (amit papírról olvasott fel) az elhamarkodott kijelentéséért, amivel Dunaszerdahelyt „leszlovákfaluzta”. Gyula a presszóból csak annyit fűzött hozzá: pimo!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább