PROGRAMOK: Dunaszerdahelyen és Somorján is zenével várják a karácsonyt!

Múlik az idő, hajlik a vessző, mi meg már itt is vagyunk az év legszebb ünnepénél. Mivel Ádám és Éva napja vasárnapra esik, ezért a péntek és szombat esték széles választékban kínálnak kultúr- és zenés programokat.

…Ha épp nem egy céges bulin isszuk magunkat le az asztal alá…

Péntek:


G R E E NFG vol 2. / Dunaszerdahely

Fotó: Fekete Nándor

Krascsenits Dávid, Csallóköz aktív környezetvédője, az I love ECO csoport tagja, triatlonos sportoló, techno DJ és mindenki jóbarátja tartja a G R E E NFG klubestet a dunaszerdahelyi NFG klubban, ahol filmeket vetít a természetre leselkedő veszélyekről, a szándékos emberi pusztításról, az étkezésről.

A film után ezekről a problémákról beszélgethetünk, kérdezhetünk, válaszolhatunk és változtathatunk!

Cél a szebb, tisztább, élhetőbb jövő!

Az est házigazdája: Tóth Lali

Az esti film:

///

Blues esték / Somorja

A somorjai Mozi klubban tartják a Húshegyi fivérek a jam sessionnel egybekötött évzáró blueskoncertjüket. A nagy sikerű koncertsorozat év végi kiadásában a The Butchers mellett fellép a nagyszombati Beans and Bullets. Az eseményről és a fellépőkről minden infót itt találsz.

///

Ganxsta Zolee és a Kartel / Dunaszerdahely

Ganxstáék újra városunkba látogatnak egy olyan felállással, amin nekem is leesett az állam. Gyermekkorunk nagy kedvence, Lory-B újra a bandában! A fickó legalább 15 éve nincs a Kartelben, de mindig hiányzott onnan, az ő szövegeit csak ő tudja hitelesen előadni.

Ma este 20:00-tól mehetsz, de siess, mert hatalmas az érdeklődés, jegyet meg csak a kapunál adnak. Az eseményről mindent itt találsz.

Szombat:


Rómeó Vérzik / Dunaszerdahely

Elég komolyan duplázik a Soul Hunter, a péntek esti Ganxsta koncert után egy hatalmas zúzás várható a somorjai Rómeó Vérzik bandával.

Ha kész a karácsonyfa és tombolnál egyet a kéthetes evéssorozat előtt, akkor ez a buli a legjobb megoldás! Az Újratervezés című albumuk bemutató koncertje 20:00-kor kezdődik az Igor’z előadásával.

Kellemes hétvégét és boldog Karácsonyt mindnekinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább