Szigi-szemmel

Ünnepek

– idén sem lett fehér karácsonyunk, de sokan ugrottak el a Tátrába vagy az Alpokba pár fotó erejéig, még ha a sítalp úgy is áll a lábaikon, mint tehénen a melltartó.


Szilveszter

– a fészbuklakók igyekeztek a legjobb formájukat hozni az év utolsó napján is, a sok wersaccses és Kelemen-kleinos fotók után személy szerint a tömegszelfik tetszettek a legjobban. Mikor a fél falu összefutott, abiszi rokonság.


Nemzeti öntudat

– éjfélkor újra 15 millió magyar azonosult nemzeti hovatartozásával, személy szerint Áder János beszédénél hiányoltam egy Soros kitűzőt a zakó hajtókáján (rever).


ZOOlógia

– az állatartók szókincse bő arzenállal rendelkezett. Szilveszteri fohászaik közt a „dögölj meg”, „törjön el a kezed” és a „rák a gyomrodba te halál” szókapcsolatokat használták leggyakrabban a petárdázók irányába.


Babona

– külön útbaigazítást lehetett olvasni, mit nem szabad tenni az újév első napján. Azt még csak megértem, hogy egy Nő ne kívánhat elsőnek boldog új évet, vagy nem szabad mosni, vagy szemetet kidobni, de hogy szilveszterre honnan teremtettek be annyi piros csipkét a bugyikhoz? Mert ugye a pici tangák, még csak haggyán, na de az áviaponyvák?!


Újévi kívánságok Dunaszerdahelyen

– a jó egészség, szerencse és boldogság mellett, nem egyszer találhattuk a sok szex, és feneketlen orgazmust kívánságokat is, főleg a harmincon túli „háziasszonyok” körében. Lefordítom magyarra kicsit egyszerűsítve. Az új évben kívánok egy 25 centis dákeszt, ami sosem lankad le.


Hajnali ismerkedés az újévben 

– Szia Dárius vagyok ismerkedsz?

– Csáá, én Antónió, mekkora vagy?

– Kb. 16 centis.

– Vaou, szuper!!!


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább