Klikk Out Vikkendhouse: Az Angyal válogatta

Odakint csendben hullik a régen várt hó. Néma a táj, még az autók is csendben haladnak az utakon. Adjunk hát hangot a vasárnapnak egy igazi, mára tervezett tartalmas mixszel és ismerjük meg az úriembert, aki keverte nekünk! 

Címlapfotó: Horen

Huszonkettedik szelektorunk egy igazi house- és techno-DJ, ám a mix, melyet kaptunk tőle, nem négynegyedes ütemű zenékből áll, annál inkább egy színes és alaposan összeválogatott utaztatás, amely garantáltan megmozgat.

Fotó: Horen

Ismerjük meg emberünket:

A dunaszerdahelyi Angyal Zoli, DJ nevén Groove X a Klikk Out magazin eseményeinek régi rezidens DJ-je. Láthattuk őt pörgetni az összes Midsummer Partyn, a klikkes karácsonyi, illetve a habos napos bulikon, a Chill Out bárban és még sorolhatnám… Ezek mellett hatalmas elszántsággal szervezi az elektronikus hangú Stay Tuned bulikat az NFG klubban.

Zoli a deep house és techno stílusoknak a hazai zászlósa. Az ide vezető útra 13 évesen lépett rá, már akkor kezdte érdekelni a DJ szakma. Ebben a legjobban inspirálta pár Carl Cox kazetta és DJ Toky CD, amiket rongyosra hallgatott.

Lemaradtál az eddigiekről?

 

Később, mikor már suhancként kezdett járni ilyen stílusú partykra, akkor csak az első sorból figyelte a fellépőket. Mindent tudni akart, mi és hogyan történik.

Nekem a zene a mindennapjaim része. Szinte állandóan dúdolok valamit magamban…  Van, hogy bekattan egy zene, és csak éneklem ugyanazt a sort körbe-körbe.

Számára az általa szervezett NFG-s bulik azok, melyek mindig nagyon jól sülnek el. A klub az egyik kedvenc helye, de ugyanúgy kiemelte a fő utcán található LOFT bárt is, ahol az egész éjszakát átzenélte a bár első szülinapján.

További élményként a Baliennel való közös zenéléseket említi. Ott és akkor mindig valami különös rezgés alakul ki a színpadon. Volt pár emlékezetes közös szettjük, amelyek közül a májusi németországi zenélésük a legkedvesebb emléke.

Zoli otthon szinte minden szabadidejében zenéket válogat és csoportosítja őket a közelgő fellépéseire. Mint ahogy a mai mixből is kiderül, szerfelett változatos a zenei ízlése. Mostanában Michael Jackson-bakeliteket hallgat, miközben elmélkedik arról, mennyire rossz irányba fejlődött azóta a popzene.

Nem vagyok nagy koncertre járó, de az utóbbi évek egyik meghatározó élménye nekem két éve a Gombaszögi nyári táborban a Csík zenekar koncertje volt Lovasi Andrással. A másik ilyen a Jóvilágvan koncert,  ami nagyon nagyot szólt a komáromi RÉV-ben!

Szerintem Zoli minden túlzás nélkül az egyik legkitartóbb és elszántabb DJ a környéken. Olyan fából faragták, kinek nem számít sem a kudarc, sem a viszálykodás, biztos abban, amit csinál, és tisztán megy előre, nem sajnálva időt, pénzt és energiát.

A szerző üzenete a mixhez:

Ez a szett egy rendhagyó félóra tőlem, amibe olyan zenéket válogattam, amiket nem nagyon van alkalmam játszani máskor. Tényleg inkább csak egy válogatás, mint DJ szett. Nem house meg techno, hanem inkább bakelites hangzású vidám trackek. Vasárnapra, pihenésre, autózásra, bármihez ajánlom…

A mix:

Tracklist:

1. Kelis – Friday Fish Fry /Maribou State Pedestrian Remix/

2. The Project Artenvieltfalt – I’m done /original mix/

3. Babert – Fresh /original mix/

4. Louie Fresco – New Hateration /MK remix/

5. Laypsley – Operator /DJ Koze’s 12.inch extended disco version/

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább