PROGRAMOK: Erős zenés hétvége Dunaszerdahelyen, Somorján és Pozsonyban!

Vidáman közlöm veletek, hogy egy újabb, zenés programokkal megtömött hétvége előtt állunk! A környék szervezői igyekeztek a lehető legszínesebb koncerteket, zenés eseményeket megszervezni, így lesz itt Kis Grófótól Pély Barnán át egészen a dub-technóig minden.

Címlapfotó: Facebook

Péntek:


Agavoid LIVE / Dunaszerdahely

Fotó: Facebook / Agavoid

Ahogy a szervezők mondják: Holnap léleksimogató koncert a klubban!

 

Dunaszerdahelyen elég ritkán látni és hallani újszerű elektronikus zenei koncerteket, de pénteken ez a rossz hagyomány megszakad.

Aki valami újra és energetikusra, no meg mozgató dallamra és ütemekre vágyik, annak az NFG klubban a helye.

A magyarországi kísérleti elektronika feltörekvő képviselői, az Agavoid koncertezik nekünk.

A koncert után a csallóközi Liquid Delay srácokkal merülhettek mélyre a dub-techno tengerben! A két fiatalember zenéit játsszák szerte a világban, specifikus és különös hangzásuk rég a védjegyükké vállt.

Ha még nem hallottad őket soha, péntek este: NFG!

///

Utószilveszteri Retró Party /Dunaszerdahely

És igen. Amiből Dunaszerdahelyen sok van, legyen még több! Legyen retró, mulatós és legyen tánc. Legyen diszkó, Bulibáró, Szerelemnek születtem és utószilveszter.

Péntek este az NFG szomszédságában, a Legendary Music Club-ban szintén hangos lesz a ház, ugyanis nagy kedvencünk, Zoltán Erika táncos gidáival látogat el hozzánk, de szuperkoncertjét még megelőzi egy zenekaros Kis Grófo koncert, amiről semmiképp sem stíl lemaradni.

Aminek viszont nagyon örülök, hogy egy zeneileg képzett és valóban tehetséges művész is fellép aznap este: Bertók István melegíti majd a táncparkettet DJ Meszi társaságában!

Minden további infó ezen a szép poszteren.

///

Pély Barna-koncert / Pozsony

Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni a hófehér jaguár hangú fiatalembert, Pély Barnát, aki egész ügyesen egyensúlyozik a kommersz és az underground zenei vonalon odafent, a magasban.

Most pénteken Pozsonyba látogat és koncertezik egy nem mindennapit a Satori Stage-ben. A koncert különlegessége, hogy egy halom kütyüre köti majd gitárját, és azok effektjeivel készül elvarázsolni a pozsonyi közönséget.

Ha kíváncsi vagy, mit tud Barna 2018-ban, irány Pozsony!

Szombat:


Kristan Band-koncert / Somorja

Ha szeretnél szombat este jazz-klasszikusokra, vagy bossa nova zenékre koktélozgatni a barátaiddal, majd lenyomni egy dirty dancing-et, akkor a somorjai Mozi Klub a megfelelő hely számodra! A Kristan Band hangszeres élő koncertje este 20:00 órakor kezdődik!

Az eseményt itt találod.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább