2016. január 20-án indult útjára partneroldalunk, a dunaszerdahelyi.sk, amely az első kattintástól kezdve a városunkról szóló tájékoztatást tűzte ki céljául.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Az internetes portál működésének ötlete abból fakadt, hogy korábban nem volt olyan hírforrás, amely napi szinten online tájékoztatott volna a dunaszerdahelyi hírekre összpontosítva, miközben érezhető igény mutatkozott mindez iránt. Ezért döntött úgy még 2015-ben a Perfects Rt., hogy a Dunaszerdahelyi Hírnök megújításával egyidőben új portált is indít 2016 elején – árulta el Fónod Zoltán, a Perfects Rt. igazgatója.

Minderre tehát pontosan két éve került sor, s azóta több mint 4 millió oldalmegtekintést jegyez a portál, közel 400 ezer felhasználó egymillió alkalomnál is többször indított böngészést a dunaszerdahelyi.sk-n, amelynek közösségi oldalát 11 ezernél is többen kedvelik – fejtette ki az igazgató. Mindezen adatok azt jelentik, hogy az elérhető adatok alapján a Szlovákiában működő magyar nyelvű portálok között is az első ötbe tud kerülni a „csupán” egyetlen városról szóló információkat közlő, bulvártól mentes portál.

Bővebben a Dunaszerdahelyi.sk-n.

MEGOSZTÁS
Dunaszerdahelyi.sk
A városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, a sporton, az oktatáson és az egészségügyön keresztül a gazdasági kihívásokig – nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.