Dunaszerdahelyre az idén is eljut február elején a világ egyik legrégebbi filmfesztiválja, a csaknem félévszázados múltra visszatekintő Ekotopfilm-Envirofilm elnevezésű filmes seregszemle, amelyen környezetvédelmi témájú alkotásokat mutatnak be a közönségnek.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

A fesztiválnak a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ ad otthont 2018. február 6-án, amelyre 16 órától várják az érdeklődőket. Délelőtt a dunaszerdahelyi iskolák tanulóinak lesz vetítés érdekes kísérőprogramokkal, délután pedig az nagyközönséget várják a szervezők a filmekre, a belépés ingyenes.

A fesztivál keretében hat ökológiai témát feldolgozó film levetítését tervezik, az egyes vetítések minden kerek órában kezdődnek. Az első film vetítése 16 órakor kezdődik, amely az Élet a fellegekben címet viseli.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk weboldalon.

MEGOSZTÁS
Dunaszerdahelyi.sk
A városi eseményeket feldolgozó portál minden korosztály számára érdekes olvasnivalót igyekszik kínálni, bemutatva a városi élet mindennapjait, a kultúrán, a sporton, az oktatáson és az egészségügyön keresztül a gazdasági kihívásokig – nem feledkezve el a közösség kisebb lelkes csoportjairól sem.