A Man of the day kategóriában mindenképpen Mervó Bence nyert, aki előbb kihagyta a kihagyhatatlant, hogy a meccs végén fejesgóljával enyhítse a nézők elégedetlenségét.

Nyitókép: Dobai Bálint

Picit érthető volt a nézők rövidke füttykoncertje, mert egy ilyen nem éppen tündöklő kapusnak, mint Kovács, nagyobb odafigyeléssel simán négyet rúghattunk volna, hiszen a vendégek hálóőre nem egyszer fáziskésessel próbált hárítani…

És a játék is akadozott…, de ez felkészülési meccs volt, és szerintem nem olyan vészes a helyzet.

Inkább arra volt jó ez a kilencven perc, hogy Rossi a még fennmaradó egy hét alatt „itt” finomítson, „ott”pedig radikális (új) döntést hozzon, úgy a taktikai részben, mint a kezdő tizenegynél…

 

Talán jó, hogy nem kell alkotni az első bajnokin, ahogy a hazain kellene, mert hiányzik még a kémia a csapatban, a passzok nem pontosak, a játékosok még nem látják-hallják egymást kellőképen stb, de még egyszer, ezért van a felkészülés és ezért van az edző, hogy a bajnokira tip-top legyen a csapat. Észrevételek az újoncokról, illetve visszatérőkről:

  •  Herc kimondottan labdabarát, kifinomult és ésszel játszó spíler, picit törékenynek tűnik az alkata.
  •  Černák pedig a fordítottja, a gyerektestből egy izommassza lett, rendkívül jól nézett ki a test-test párharcokban.
Meglátjuk. Ez volt a villámjegyzet, hétfőn pedig egy bővebb helyzetjelentésemmel találkozhatnak, és nemsokára következik tőlünk egy fotógaléria.

 

 

MEGOSZTÁS
Poór Tibor
Szeretem az orosz klasszikus irodalmat. Kedvelem a skandináv és a mexikói filmeket, kedvenc rendezőm Martin Scorsese és Woody Allen. Ezt a zenét szeretem hallgatni: Bruce Springsteen, David Bowie, Peter Gabriel, Sting, Jonny Lang... Imádom a focit. A kedvenc ételem a klasszikus (cseh) vadas, a Horalky és a wagneres krémes. Valami komolyabbat írjak? Az élet túl szép és túl rövid, ezért utálom a lustaságot és harcolok ellene. A saját lustaságom ellen is… U.I. Imádom a családomat.