Előző cikkemben az Erik Pačindával eltöltött forgatási napot mutattam be nektek, a sorozat második részében pedig a Lukáš Čmelíkkel töltött nap élményeiről írok. 

Luki teljesen más típusú srác, mint Erik. Az ő esetében az egész interjút Jojo műtermébe terveztük. Cseng a telefon, lefutok a Kék Duna előtti parkolóba, hogy felvegyem őt. A liftben rákérdez, hogy meddig fog tartani az interjú. (Ne félj, jól fogod magad érezni, nem kell semmitől tartanod! – gondoltam, de nem pontosan ezt válaszoltam).

Címlapfotó: Jojo Samek

Leülünk a fotelba, miközben Gerő Zoli és Jojo beállítják a technikát és minket, Luki kezébe dobom a focilabdát, amit Balázs hozott (ezt nem kell kopizni, a labda nem jön be minden egyes esetben) és ez a gömbölyű csoda kíséri őt az egész interjú alatt.

Az írás megjelent a Klikkout 2018/1-2. számában

A kérdések nem a focitémát érintik kezdetben, Lukit zenéről, filmekről, és a korosztálya nézeteiről faggatom.

Balázs a Csak laza interjú után hagyja dekázni Lukit, nevetés, csapatunk üdvöskéje önmagát falábúnak nevezi, de nem olyan vészes a helyzet…

Jojoval rákérdezünk, hogy akar-e stúdióportrékat.

– Nekem nem kell, de ha nektek kell, akkor okay – hangzik a picit neutrális válasz.

Persze, ahogy elkezdődik a fotózás, Lukit elkapja az egész folyamat, s amikor Jojo behúzza az óriási számítógépébe a fotókat, Luki már kifejezett érdeklődéssel figyeli az egész folyamatot.

Hupsz, megvan. Ez megy a nyomtatottba, együtt Pacsi fotójával!

Két fotó, amely kíséri eme cikkemet… Ahogy Jojo mondja: Minden fényképnek megvan a maga története!


Poór Tibor videóinterjúja 👉 goo.gl/6J73FL

Varga Balázs: Csak lazán  👉 goo.gl/S9JkvS

Fotógaléria 👉 goo.gl/Zeopq8


 

MEGOSZTÁS
Poór Tibor
Szeretem az orosz klasszikus irodalmat. Kedvelem a skandináv és a mexikói filmeket, kedvenc rendezőm Martin Scorsese és Woody Allen. Ezt a zenét szeretem hallgatni: Bruce Springsteen, David Bowie, Peter Gabriel, Sting, Jonny Lang... Imádom a focit. A kedvenc ételem a klasszikus (cseh) vadas, a Horalky és a wagneres krémes. Valami komolyabbat írjak? Az élet túl szép és túl rövid, ezért utálom a lustaságot és harcolok ellene. A saját lustaságom ellen is… U.I. Imádom a családomat.