Klikk megmondja a horoszkópod!

Fiktív horoszkópunkból jut mindenkinek, vegyék poénosan, ingyér’ van!

 

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/01-02. számában.

KOS

 

Rejtett tehetségi tartalékaid kifejtésére épp a megfelelő időszakba érkezett a holdállásod, mivel az állásodhoz való hozzáállásod miatt előbb vagy utóbb (de inkább előbb) te is a munkanélküliek széles táborát gazdagítod majd


BIKA

 

Teljes tuning vár a kecódra, ha nem csillapítod azt a partyanimált magadban, akit az utóbbi időben szívesen engedsz a házi piáskészleted fölé… Lehet, hogy magadban inni már nem ciki, de ez már level kettő.


IKREK

 

Még jó, hogy nem találkozol minden nap ugyanazokkal az emberekkel, mert te aztán szereted a változatosságot, és ezt nem is szégyelled. Fasza, hogy hozod a klisét a legapróbb részletekig. Szabad lélek vagy mi a f**om.


RÁK

 

Annyira érdektelen vagy, hogy azt se vennéd észre, ha életed szerelme elköltözne a lakásból. Nem csoda, a kütyükön kívül semmi nem érdekel. Belelaposodtál már saját magadba is… Meg is érdemelnéd, hogy faképnél hagyjanak!


OROSZLÁN

 

Egy akkora tasli kellene neked, hogy visszakerülj a megszokott ellipszisedre, hogy azt legalább három hónapig lízingelnéd. Pedig ez bizony szükségszerű. Jelentkezni a megadott telefonszámon lehet. Seggelést bármikor vállalunk!


SZŰZ

 

Ha már tudod követni a női és férfi tenisz szabályai közti különbségeket, akkor az azt jelenti, hogy túlságosan is elhanyagolod a ház körüli munkákat… Ideje lenne visszafogynod a monterkádba és kikapálni magadból a gazt.


MÉRLEG

 

Ha már te is gondolkodtál azon, hogy elhagyd az országot, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla. Ha annyira rossz lenne, rég tömeges visszavándorlásba kezdtek volna az elődeid. Egyébként sincs itt rád szüksége senkinek…!


SKORPIÓ

 

Amennyiben te is olyan vagy, aki ha bárhova leteszi a fejét öt percre, már csicsikál is, akkor az bizony annak a jele, hogy még a tested is uncsinak tartja a vérmérsékletedet. Pedig régen olyan izgi volt veled az élet!


NYILAS

 

A marha… én a te terveidre semmit sem alapoznék! Kövessen téged az, akinek két anyja van! Szerinted normális félévente új életcélokkal előállni?! Kész káosz lehet a fejedben! Mikor nyestél be olyan igazán? Rádférne!


BAK

 

Olvastad már az Ízek-Imák-Szerelmeket? Ja, bocs! Láttad? Nem?! Pedig mennyire fasza lenne aszerint élni az életedet! Az egy dolog, hogy család az első meg minden, de ki nem tojja le a négymilliomodik vasárnapi ebédet?! Csomagolj!


VÍZÖNTŐ

 

Valamikor még olyan határozott voltál… Most meg már azt sem tudod, hogy mit nem akarsz… Pedig az a mindenkori alap. Ideje lenne egy belső túrára indulnod! A cépéponteszkán mindig fent van az aktuális menetrend, ha…


HALAK

 

Harmincplusz vagy, de még ott se tartasz, mint más tizenötmínuszosan… De hagyjuk is a matekot! Szarjá’ rá…! Végül is… az ilyen magadfajtákra is szükség van… Csak azt nem tudni, hogy mire… Monnyuk, szórakoztatni azt tucc!


DUNASZERDAHELY

 

Na, Csumpikáim! Az aktuális szitu továbbra sem biztató… Ennyi hülye kevés helyen gyűlik össze egy adott négyzetkilométeren belül. Most nem leszek wikipédia, hogy pontos statisztikákkal rukkoljak elő, de elég, ha annyit megjegyeztek, nem véletlenül vár rátok annyi rendőr (akik nemkülönben statisztikát duzzasztó adatok…) az utcáitokon, mert még vezetni sem tudtok! Azt a szintet toljátok, mint azok a mammerek/papperek, akik háromhetente hozzák ki a favorkát a garázsból. De lényeg, hogy a csillivilli felni, az legyen!


NAGYMEGYER

 

Nagymegyer… mi rajtatok a nagy?! A nagy hűhó a semmi körül? Van egy körforgalmatok, amit… miért is nem javíttattatok mán ki?! Az igaz, hogy szerencsétekre nem vagytok egy Somorja, de azért még mindig kellene egy pindúrpandúros rásegítés a városkép(l)etekre. (Egyébként Megyer az város?!)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább