A legjobban várt magyar folytatás – Valami Amerika 3.

2008 óta már mondhatni érett a Valami Amerika folytatása, az első két rész sikere után nemcsak a rajongók, de még a színészek is izgatottan várták a film következő részének forgatását. Az egész dolog már régóta benne volt a levegőben, 2018. február 15-én be is mutatták Herendi Gábor legújabb filmjét a Várnai testvérekről.

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Horváth Kata

Herendi Gábor A Kincsemmel elért nagy sikere után újra belevágott első remeke folytatásába. Maga folytatásnak az ötlete már régóta érett a rendezőben, hiszen a szereplőkkel együtt ő is nagyon megkedvelte a karaktereinek mindennapi életét. Herendi elmondása szerint csak maga a forgatókönyv majd másfél évig készült, végül a sok elkészült lehetőség közül a 15-16. verzió nyert, aminek a színészek is nagyon örültek.

Ahogyan a rendező is elmondta, a harmadik rész műfaja kicsit más lett, mint az első két film esetén. Ez az eddigi legpörgősebb rész, ami el is várható egy krimi elemekkel tarkított akció-vígjátéktól. De mindemellett természetesen megjelenik az előző filmek humora, lehetetlen helyzetei és felejthetetlen karakterei is.

Herendi Gábor nem okozott csalódást a rajongóknak, bár nem ez lett az év forgatókönyve, sőt talán még az évtizedé sem. A konfliktusnak nincs igazi előkészítése, hacsak az előző két rész nem tekinthető annak. Ráadásul a végén sikerült egy kicsit túltolni a meglepő csavart. Az akciójelenetek és a lövöldözés nem a legjobban koreografált, de mindennek ellenére a film igenis szerethető.

Bővebben az f21.hu-n!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább