Kérem uraim, a DAC ma remekül választott – a három pontra voksolt!

A weboldalunkon tegnap megjelent cikkemben írtam, hogy kopogunk, illetve rugdaljuk az Európa-liga képzeletbeli ajtaját. Jelentem, az ajtó a mai rúgásunk után megrepedt – alaposan!

Első félidő

Éric Davis azon játékosok közé tartozik, kik a meccs közben a jobb lábukat maximum támaszkodásra használják, vagy a civil életben egyszerűen csak arra, hogy ne dőljenek jobb oldalukra gyaloglás közben.

Na, jó, ez picit meredek volt, de tény, hogy a leggyakoribb mondat a gólja után ez volt: Davis és jobbal, more…

De mégis, mekkora gólt rúgott jobbal a talán későn reagáló Šemrinecnek, ráadásul kapáslövésből?!

 

Persze, visszanézem még a videón alaposabban, hogy a kapus szempontjából milyen gól volt ez, de akár védhető volt, akár nem, Davis remek helyzetfelismerését azonnal díjazom! És, ahogy később látható és érezhető volt, ez a gól abszolút kiradírozta a hazaiak által készített mérkőzés forgatókönyvét.

Fekete Nándor felvételei

Az első félidőben volt egy számunkra kellemetlen momentum, szinte lehűlt a vér bennünk, amikor földre roggyant Pacsi, reméljük, hogy nem izomszakadás a diagnózis.

Második félidő   

A Pacsit cserélő Vida prímán ugrott be a meccsbe (a cserepad csodákra képes), mozgékony volt, és hát remek passzal elküldte az erőszakos Bayot, hogy megadja az alapozást a sárga-kékek meccs közbeni ünnepléshez.

A kegyelemdöfés – harmadik gól – megérdemelten Vidának adatott meg.

 

Használ a cserepad, és a cserepadra az a legjobb válasz, amit ma Krist adott, annak ellenére, hogy talán ő is benne volt a hazaiak góljában.

Bayora pedig mit mondjak? Keresi a szabad helyet, mutatja magát, és ha ziccerbe kerül, akkor gólt rúg – eddig kettőt – kell több egy csatártól?

Miközben zúg a Szép volt fiúk, megírtam a cikkem utolsó mondatát:

Kérem uraim, a DAC ma remekül választott, három pontra voksolt…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább