Szigi-szemmel

Viharsarok

– Ekecsen feltűnően sok a bűncselekmény, legutóbb például „bankot robbantottak”! Senki nem látott semmit, nem is hallott, az omerta törvényét biztos nem szegik meg. Tiszta Szicília gyerekek!


Gasztronómia

– felrobbant a fészbuk, ahol egy körülbelül 102 éves asszony fűszerezte a kaját egy videón. Maga Tatai Robi is megirigyelhetné a népszerűségi mutatóját a matuzsálemi korú nőnek, de jónéhányunknak már az agyára ment!


Bűncselekmény

– az évszázad bűncselekményét tárgyalják a dunaszerdahelyi bíróságon a nagyudvarnoki támadás kapcsán. Emlékszünk a történetre? Egy polgár vasrúddal fejbeverte hajnalban a másikat. Magának Al Caponénak nem voltak ilyen szövevényes ügyei kedves olvasó.


Magyarország

– bevégeztetett. Aki nem rájuk szavazott, az mind hülye Sorosbérenc. A számok nem hazudnak, még Magyarországon sem, de egy indiai bölcs szerint a diktatúra eddig még mindig megdőlt.


A költészet napja

– mindenki kellően megemlékezett a költészet napjáról, láthattuk a fészbukon, és még olyan is verset posztolt, aki összekeveri a Gizikét a gőzekével. Elvégre, jól mutat egy vers az oldalon nem? Meg hát kicsit művelődjünk is…


Foci

– elkészült az Espanol Barcelona új stadionja, ami kevesebbe került, mint a budapesti MTK stadion. Megkérdezték Mészáros Lőrincet, a nemzet vízszerelőjét, aki azt nyilatkozta: há, biztos jól spóroltak.


Lakodalom

– Harry herceg megnősül, és nem szeretne politikusokat látni lakodalmán, olvashatjuk a sajtóban. Na, de Anglia azért mégsem Dunaszerdahely!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább