Minden elő volt készítve, szép is lett volna, otthoni pályán elérni a nagy dicsőséget, de a görcsösség sajnos túl nagy volt a játékunkban.

Nyitókép: Nanu

Egy meccs, amikor a momentumok döntenek, mert ennek a csapatnak, úgy néz ki, a nagyszombati meccs túl sokat elvett az önbizalmából, s mintha picit elvesztette volna a hitét, hogy képes rá. A momentumok Bayo lábán voltak.

És az önbizalom? Számomra nagyon lejött a csapatról, hogy inkább félsz van, mint önbizalom.

 

Van még egy kísérletünk, de ahhoz elsősorban hittel és önbizalommal kell nekiállni. Hiányoztak játékosok, az biztos, de győzni gyengébb csapat is tud. Olyan, amely elhiszi, hogy győzni tud.

Harcoltunk, küzdöttünk, de nem hittünk. A rózsahegyi meccsre lendíteni kell a mentális erőn, nyilvános edzések és promó akciók nélkül kell felkészülni.

Pont.

MEGOSZTÁS
Poór Tibor
Szeretem az orosz klasszikus irodalmat. Kedvelem a skandináv és a mexikói filmeket, kedvenc rendezőm Martin Scorsese és Woody Allen. Ezt a zenét szeretem hallgatni: Bruce Springsteen, David Bowie, Peter Gabriel, Sting, Jonny Lang... Imádom a focit. A kedvenc ételem a klasszikus (cseh) vadas, a Horalky és a wagneres krémes. Valami komolyabbat írjak? Az élet túl szép és túl rövid, ezért utálom a lustaságot és harcolok ellene. A saját lustaságom ellen is… U.I. Imádom a családomat.